Vintersolverv
Bildet inngår i albumet Mennesker her og der -
Utstyr
  • Olympus E-300
  • Olympus 40-150 mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger899
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_169302} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (20)
Steinulf L.

Dette var desemberstemning på sitt beste. Flott lys og fint utsnitt.
God jul til deg.
Knut L.

Enig med Steinulf - nydelig lys og toneforløp. Stemningsfullt motiv i fin komposisjon.

Riktig GOD JUL.

mvh
Knut
ingebjørg fyrileiv g.

Hei Sidsel!
Kjempefint bilde med en yrende god vinterstemning.
Liker hvordan den store sola bryter seg gjennom alt som er.
Det er en svært fin oppbygging med skogen/tytme i trær og menneskene.

Takk for fine kommentarer fra deg!
Håper du får en nydelig jul.

Hilsen ingebjørg
Eli B.

Enig med de foregående, dette var et meget flott vinterbilde. Menneskene og hundene er godt plassert i bildeflaten, og solstrålene er med på å fremheve trærne og landskapet. Dette er et bilde du må være stolt av!
mvh Eli
Bente K.

Jeg fikk lyst til å gå en tur inn i dette solopplyste vinterlandskapet. Spesielt og fint lys du har klart å formidle veldig bra her.
Ha en god jul.
mvh Bente
Geir F.

Deilig å tenke på at vi har passert den mørkeste dagen i året. Derfor var det så godt å se bildet ditt. Også fordi det var et godt bilde.
Men blikket mitt går fra personene og opp til til lyskilden... og så tilbake igjen. Dette mdfører etter mitt skjønn at den høyre delen av bildet ikkke tjener til noe. At bildet blir for venstretungt. Skulle fryktelig gjerne sett en versjon der bildet var kvadratisk og du kuttet bort den høyre halvdelen.
Men jeg vil gjerne undrestreke at dette var et flott bilde.
-geir f-
Sidsel A.

Takk for hyggelige kommentarer. Jeg forsøkte å ta bort den mørke høyresiden, Geir, men for meg mistet bildet noe ved det.
Bildet ble tatt da jeg gikk en tur i ettermiddag. Jeg holdt på å ta bilder av sola gjennom trærne da disse to menneskene og hundene plutselig var der. De var de eneste menneskene jeg traff på en nydelig vintervandring. Godt å ta seg tid til slike avbrekk i førjulstida. GOD JUL, ALLE SAMMEN.
mvh Sidsel
Sidsel A.

Takk for hyggelige kommentarer. Jeg forsøkte å ta bort den mørke høyresiden, Geir, men for meg mistet bildet noe ved det.
Bildet ble tatt da jeg gikk en tur i ettermiddag. Jeg holdt på å ta bilder av sola gjennom trærne da disse to menneskene og hundene plutselig var der. De var de eneste menneskene jeg traff på en nydelig vintervandring. Godt å ta seg tid til slike avbrekk i førjulstida. GOD JUL, ALLE SAMMEN.
mvh Sidsel
Geir F.

Skjønner.
Kanskje tok jeg feil.
-geir f-
Inger Anne Maritsdotter V.

Nydeleg desemberlys på sitt beste!

God Jul og eit Godt Nytt foto-år til deg.

Mvh Inger Anne
Camilla S.

Heisann

Rett og slett flott vinterstemning i dette bildet.
Fine elementer du har fått med deg, samt alle detajene blir i siluetter på en måte.
Herlig, fint komponert.

God jul:)

-Camilla
flemming r.

Fint velkomponeret motiv med god lysvirkning.
Odd Tore S.

Nydelig, veleksponert (neimen ikke noen selvfølgelighet med dette lyset) og med fin gradering av kontrasten i siluettene som gir opplevelse av dybde.
Mesteparten foregår her i venstre side, og etter min mening ville dette vært et OK motiv om det ble kuttet litt til høyre for den lille grana også, spesielt om man ikke hadde sett denne versjonen. Men bildet taper så mye i dybdevirkning på et slikt kutt at jeg går for den helheten som du har lagt ut.
Ha en riktig god jul!
Odd Tore
Ole Martin T.

Er uenig meed dem som vil kutte i høyre bildekant. For meg skaper de mørke feltene der, sammen med detaljrikdommen fordi bildet er skarpt, en viktig stemning. Noe mystisk vil jeg si.

Det eneste jeg kanskje ville forandret på er at der er flere ting som gjør at bildet heller litt mot venstre. Både det at summen av hellingen på trerne heller mot venstre og også at bakkekammen i bakgrunnen heller litt mot venstre. Jeg ville derfor rottert bildet ørlite mot høyre for å skape balanse her.

mvh og God Jul - Ole Martin
Tommy B.

Jeg kan ikke si mye mere enn det som allerede er sagt her. Likte bildet slik det er.

Jeg er også enig med Ole Martin om at det snittet du har her er kjempefint. Det mørke skal på en måte være der på siden med det lyse på den andre der solen på en nydelig måte bryter gjennom grenene på trærne.

God Jul

Mvh
Tommy Bjerke
Vegard L.

Et flott og severdig bilde.
God Jul!
Mvh Vegard
Rolf Inge A.

bilde nr. 211011Dette var en flott bilde med høy kvalitet!!! God Jul!!!
Tor Ole K.

Et fantastisk bilde. Jeg blir ikke mett av å se på det. Det er bilder som dette som gjør at jeg får lyst til å bli flink til å fotografere. Man oppdager at man behøver ikke fantastisk natur, med nordlys eller spektakulære solnedganger for å ta et godt bilde. Alt man behøver er blikk for motivene rundt oss. Gratulerer Sidsel med et blinkskudd.
Rune L.

Skikkelig kald og fin stemning. Eventyrlig.

Mvh
Rune
Helge R.

Aarets korteste dag, framfor oss ligger vaaren. Her har du laget en stilfull komposisjon, de to er godt plassert, lyset skaper en egen kulde som sildrer ned mellom trekronerne. Fargetonen er flott. Bra bilde.
:)Helge
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu