Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger1184
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_167923} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Knut L.
Bildet har følelsesmessig appell.

Det gir assosiasjoner som ''fanget i vinterslottet ...'' og jeg kunne umiddelbart tenkt meg det som illustrasjon til en eventyraktig fortelling, - kanskje med slemme troll, modige riddere, skjønne prinsesser og snille barn med blånisseluer ? ;-) ... - og så ville det ikke være lett å slippe ut av borgen og komme seg over de flomdigre fossestryk.

mvh
Knut

Espen A. I.
Herlig bilde med mange elementer. Flott med personen i vinduet samt elva som renner blandt frosset vann..

mvh Espen
Odd Tore S.
Slik elementene i bildet er plassert nå, kommer barnet som ser ut som det sentrale.
Hvorfor? Tanken på innesperret er den første som slår meg. I så fall, hvorfor? Ikke mange rimelige ledetråder her?
Siden jeg ikke klarte å følge dette alternativet særlig langt, ledes tankene lett i alternative baner. Andre utsnitt finnes i godt utvalg her, vil gi tildels helt forskjellige vinklinger.
Teknisk er dette upåklagelig.
Odd Tore
Avsluttet .
Barnet inne i bygningen åpner for flere forskjellige tolkninger av bildet. Elementer som elva, steinbygningen og det jeg oppfatter som en litt kald og dyster vinterstemningen drar tankevirksomheten min i den retning.

Jan Roar



Jan O Ø.
Hei. Ser nesten ut som det er to personer, en til nederst til høyre. Uansett, en eller to personer, så løfter dette helt klart bildet mange hakk. Fargene i vannet stemmer godt med muren. Mulig du kunne kuttet bort de svarte steinene øverst. Også er det dette med utbrent snø da, selv om jeg forstår at dette er nærmest umulig å håndtere. Ellers veldig jevn og fin belysning. Er det ved en gammel mølle eller?
Mvh Jan O.
Johan K.
Pent dette. Og teknisk veldig bra.
Personen i vinduet, gjør mye av bildet her. Åpner for tolkninger og jeg blir sittende å se på dette ei stund. Får litt assosiasjoner som ''innesperret'' jeg og.

Fungerer veldig bra dette.

Johan
Judit W.
Hei Øyvind!

Beautiful photo! I like the running water in the foreground very much. Its colours are great as well. The sharpness of the house is perfect. The face of a child behind the window is an extra bonus of your photo. Honestly, I like all details of your work :)

Judit :)
Øyvind A.
Takk for kommentarer.

Jan Olav, bildet er tatt ved Haugsmølla. Histogrammet viser at snøen er ikke er utbrent.

Ø.
Tom A. T.
Personen i vinduet hever bildet flere hakk ut over det å være en avbilding av elva og veggen. Nå ble det både kreativt og severdig. Har du fått igjen noe å fotografere med, eller driver du fortsatt med arkivdykk?
mvh Tom T
Øyvind A.
Hei Tom. Mine sorger er slukket: Etter 10 ukers venting på å få kameraet reparert, tok tålmodigheten min slutt. Så jeg krevde fra Nikon Norge å få nytt kamera eller penga tilbake. De skjønte alvoret, og sendte meg et flunka nytt D70s, brakt til døra med bud.
Ø.
Kurt S.
Personen i vinduet er nevnt. Det lille ekstra, som hevet bilde en masse, og som gir rom for tolkninger.
Fint utsnitt og ellers merker jeg meg den flotte harmonien i farger mellom den slørete elva og muren.
På min skjerm er en liten bit av snøen, rett ned fra vinduet og litt til høyre, ganske lys. Sikkert ikke helt ubrent og det er igrunnen bare pirk.
Et spennende og bra bilde.
Mvh Kurt
Tom A. T.
Så endelig. Godt å høre at du er i gang igjen.
Tom
Jan O Ø.
Hei igjen. Beklager, da tror jeg vi stoler på histogrammet.
Mvh Jan O.
Steinulf L.
10 uker! Du er en tålmodig sjel. Ikke så mye å tilføye her. Det er ansiktet i vinduet som gjør bildet severdig. Det midtstite vinduet gjør bildet litt statisk, men det var kanskje det du ønsket å oppnå.
Hans Henrik F.
Godt bilde som gir meg litt ''strandet''-assosiasjoner. Uten personen i vinduet, ville bildet falt mange hakk, men slik det er nå, gir det en masse rom for tolkning og tanker. Liker også selve bygningens struktur og farger.
Øyvind A.
Takk for kommentarene.
Ø.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu