Himmeldans.
Nordlyset fotografert på sør-vest siden av Tromsøya. Man trenger ikke å kjøre langt ut av byen for å finne plasser med lite kunstlys. Er litt usikker på forgrunnen, hva mener dere?
Bildet inngår i albumet Nordlys -
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D-100
  • Nikon ED 17-35 f/2.8 D IF
  • Brennvidde17mm
  • Blenderf/2.8
  • Lukker13s
  • Filmtype250
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNattbilder
  • Lastet opp
  • Visninger537
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_167390} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Johan G.
Forgrunnen har fått for mye lys, som drar ned himmelen og nordlyset, og spesielt fjellene bak. To sammensatte bildet med forskjellig eksponeringstid kunne løst hele greia.
Chr. G.
Forgrunnen dominerer i meste laget, ja, men bildet er ikke modent for skraphaugen av den grunn. Du kan sikkert få dratt ned lyset i forgrunnen i et eller annet egnet program. Kutting tror jeg ikke er noe bra alternativ, dybden trengs. Synes det som er over vannet spiller bra sammen i farge og form. Pluss med fjellet og den sterkeste delen av lyset som snor seg over toppen.
Marius F.
Flott og storslagent nordlys som virker bra eksponert. Idéen med lys forgrunn liker jeg, men jeg synes effekten er noe overdrevet da den blir en for hard konkurrent til det sarte nordlys. En liten demping i et bildebehandlingsprogram kunne kanskje gjort susen.

Mvh MF
Kristian F.
Sier meg enig med MF...
Avsluttet .
Synes bildet var magisk og flott! Det at både nordlyset og fjæresteinene var såpass tydelig synes jeg skapte et signal om at himmel og jord møtes. En slags armageddon på en måte.. en særdeles vakker armageddon ;-)

Himmelen er vakker og steinene/vannet er vakkert, så hvorfor ikke peise på med begge delene, slik som du har gjort.

Magi.

-M.
Jeanette L.
Ja og du kom deg vel hjem fra den fremmede planeten? For det ser slik ut, at du har vært på en annen planet, nordlyset er perfekt og forgrunnen er med på å få frem det ''mystiske''.
Har ingenting å utsette på dette, jeg!
Jeanette:-)
Tom R.
Takker for kommentarene.
Her var det både for å mot forgrunnen, noe slikt hadde jeg vel ventet meg.

Tom:)
Christer B.
Også enig med MF her, fint med et litt anderledes nordlysbilde, men forgrunnen tar litt for mye. Bare demp lyset litt med burn eller med en selectiv curvejustering. Spesielt ille på steinen til høyre. Ellers veldig vakkert med stjernene bak nordlyset.
Grethe B.
Heisan !

Fantastisk og annerledes nordlysbilde. Jeg er av de som likte forgrunnen, da det ga meg en følelse av eventyrland.Mulig at de kunne vært dempet litt, men allikevel, vakkert!!!! Kan sitte å se på dette lenge...gå en tur i hodet i det landskapet. Flott!!!

Grethe
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu