Landligge -
- med forefallende vedlikehold og annet arbeid - innimellom.
''Gammelkara'n e' no på gang, einnå sjø.''

De gamle sjøhusene på nersida av veien kan være i ymse forfatning og rommer så mangt av ny og gammel virksomhet.
Noen få sjarker med mannskap holder fremdeles stand med forskjellig slags fiske utafor, og noen - sågar godt oppi pensjonistalder - drar trofast opp til Lofotfisket utpå vinteren.

Men akkurat nå er det sommerferie.
Bildet inngår i albumet STOKKØY - ut mot havet. - Bilder fra ei helg i juli 2005.
Utstyr
  • D70
  • Nikkor AF 18-70 mm ED
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriIndustri
  • Lastet opp
  • Visninger263
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_166799} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Torbjørn K.

Det er noe jeg ikke helt får til å stemme i dette bildet, men jeg klarer ikke helt å sette fingeren på hva det er. Jeg tror kanskje det er kameravinkelen som etter min mening blir noe for høy. Et slik motiv er likevel spennende, da det spiller på det grå og triste høstlyset i kontrast mot de knall røde fargene i blåser, husvegg og båt. Jeg synes ikke du lykkes helt her.

Torbjørn
Knut L.

Takk for tilbakemelding, Torbjørn.

Jeg merker meg at det er noe du ikke får til å stemme, Og det kan naturligvis være en personlig smak og behag, som ligger under her.

Det kan være mulig det, at et lavere standpunkt ville gjort susen, men mitt valg var der og da basert på to ting; - fornuft og utfordring.
Veien gikk på oversiden av sjøhuset, og da det var et toetasjes bergstup ned til fjæresteinene, ble fotografens feltutstyr og ''gamle ben'' viktige parametre i valg av
område for standpunkt resp. kameravinkel.
Utfordringen ble så å få motivelementene inn i en brukbar komposisjon med miljø-båt-brygge-sjøhus samt forgrunn og bakgrunn.

Hva gjelder lyset, er det et produkt av en ikke uvanlig sommerdag (som nevnt; en helg i juli) med havskodde, som sola ikke greier å ta kverken på.

;-)
Knut
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu