''Vikki'' fra Moskva
Fine jenter i Moskva også ,jeg viste det ikke.
Utstyr
  • Canon EOS-1 N
  • Canon EF 28-80mm 1:2.8 -4 L
  • Blender-
  • ja
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAkt
  • Lastet opp
  • Visninger1571
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_16646} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Avsluttet .

om du reiser rundt i verden og tar bilder av nakne damer og tjener penger på d? hvis du er det så er du en helt trenger du en assistent? jeg er flikk til å bære stativ sånn!
Thorfinn B.

spennende modell med kjedelig komposisjon.
Ståle Arild G.

Dette er jo en billedkritikk. Derfor gir jeg bildet litt konstuktiv kritikk. Forsøksvis. Å løpe etter nakne kvinner med stativ kan jo være god trim, men ingen nobel sport.

Jeg gjetter at bildet er tatt på oppdrag for Vi Menn eller lignede. Til det formål tjener det jo en funksjon. De utbrent høylys stjeler oppmerksomhet fra modellen og tjener ikke til å løfte bilde som helhet heller. Det oppfordres til bedre håndverk.
Til bildets undertekst: Jeg vet ikke hvor mange mennesker det bor i Moskva, men det virker naivt å tro at det ikke bor kvinner der som på et eller annet nivå kan oppfattes som ''fine''.

Det første som slår meg med bildet ditt er at dette har vi sett før. Vi Menn o.l blader fortjener ikke utmerkelse som ''det erotiske fotografiets flaggskip'' Derimot driver de i stor skala og reproduserer klisjer.
At magasinen ønsker slike bilder og betaler for det er deres fordummende problem.
Jeg synes bildet er trist. Modellen har blitt avbildet på en måte som framhever hennes vakre figur. Ja vel, men det er ikke et snev at personlighet der. Ikke orginalitet. Ikke nerve. Ikke dramatikk. Dersom bildet er ment å formidle en grad av erotikk eller sensualitet så er bildet blottet for det.
En vakker kvinne + havet + sol. Da må det være mulig å få til noe som vibrer mer enn dette.
Bruno Bisang og Jonvenelle er eksempler på fotografer som har jobbet mye med bilder som ender opp med å være sensuelle.
Min kritikk av bildet er enkel. Det er et bunnløst gap mellom den vakre kvinnen og måten du presenterer henne på. Når hun har vært villig til å stille opp og gi av seg selv, betalt eller ikke, så fortjener hun å bli presentert på en bedre måte. Her ser hun ut som en tissetrengt jente som holder fjellet på plass. Og jeg tviler sterkt på om det var bildets opprinnelige formål.
mvh Ståle
Rhae M.

Dette var et tilbakesteg fra de siste bildene dine. Synes bildet ser for ''oppstilt'' ut. Ikke noe som skiller dette fra de ''vanlig'' Vi Menn-type bilden.
Du kunne ha gjort mye mer ut av en slik pen modell og den fine klippeformasjonen hun står på og holder i. Lyssettingen blir også for vanlig. I det hele tatt synes jeg bildet var lite spesielt, og rett og slett var for vanlig
Knut S
Øyvind K.

Må si meg enig med SAG
og Anderas er du nødt til å legge alle puppebildene du får på trykk i vi menn og gud vet hvor på foto.no
MVH Ø.K. ;-D
Andy N.

Hvorfor klikker Du på dem?vis du ikke liker nakne pupper,det er mange andre som liker det
A
Avsluttet .

PUPPER TIL FOLKET JEEEEEE!!!!! støtter AN på dette folk blir for lett sure du ser fotograf: Andreas Nielsen Tittel: '''Vikki'' fra Moskva da må du jo kjønne at det er et puppe bilde og da er det jo bare å se en annen vei i stedenfor å trykke for å gjør bilde større å bli sint? Men selfølgelig hvorfor gjør det lett når du kan gjør det vanskli,,,,,,,,,,,,
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu