Novemberlys
Tok bilde i dag formidag i malangen.
Syntes det er et herlig lys på denne tiden av året.
Bildet inngår i albumet Natur -
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D-100
  • Nikon ED 17-35 f/2.8 D IF
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger332
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_165341} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Torbjørn K.
Jeg synes dette ble riktig så pent. Fine fargetoner, men etter min mening kunne bildet tjent på litt kontrastøkning. Det hvite fremstår som noe mørkt og grått på min skjerm. Fint med månen og speilinga, men den kunne jeg kanskje tenkt meg noe mer mot venstre.

Torbjørn
Venche J.
Du har flere flotte bilder i denne serien din, og dette er ikke noe unntak. Fargene fremstår helt naturtro på min skjerm. Syntes du har mestret dette vanskelige og flotte lyset meget godt.

Wenche.
Eyvind R.
Et flott bilde. Nydelige farger. Jeg tror jeg ville beskåret bildet noe i toppen..

MVH Eyvind
Avsluttet .
Hei Tom. Er nybegynner her på foto.no, men i dag la jeg merke til dine bilder... Er meget glad i naturbilder selv-og ikke minst når de er tatt i Malangen da det er min hjemplass-så dette var til inspirasjon. Takk!

Har foresten også et Nikon D100...

Var i Malangen idag, lyset og månen var magisk... Takk for at du festet det til brikken for meg! :)
Gaute B.
Nydelig lekkert, Tom. Flott lys som du selv sier........ Det kan virkelig bli en fin tid vi går inn i nå. Regner med at du også var ute og fanget nordlyset i kveld, eller hva?
Frank K.
Hallo Tom!

Så dette bildet på jobb, men der stinker jo skjermene som du vet. Ville se dette hjemme før jeg ga kritikk. Hadde kameraet med på arbeid, men jeg rakk ikke noen opptak av den fantastiske himmelen i 13-tiden. Nok babbel!

Her har du ganske delikat ''dokumentert'' fargene på himmelen som den i virkeligheten var, slik jeg også opplevde den. Et rent og pent utsnitt, uten de alt for store og markerte attributtene, selv om månen og himmelen veldig fint trer frem i de omgivelsene du har valgt. Aner meg at du har benyttet en videre delen innenfor de 17 til 35 mm du hadde her(?). Tror at en smalere vinkel hadde passet vel så bra, ettersom toneovergangen i himmelen er veldig kompakt og at du feks kunne fått mer med av månen. Kanskje du har et slikt eksemplar også? :-)

Synes månen passer veldig fint der den sitter, og veier opp for den tyngre høyre delen. Likte også hvordan du har avmålt delene i høyderetning.

Flott!
Steinulf L.
Flott lys og fin flateinndeling. Et stemningsfullt og fint bilde.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu