Quisling
Et bilde til fra forestillingen med samme navn av Teater Ibsen
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger583
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_164864} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Olav L.
Først og fremst et fantastisk herlig lys. Liker også den gode skarpheten som er på ''Quisling''. Har også veldig sansen for posituren hans.
Det jeg er mer usikker på, er sceneteppet du har med på venstre side. Lurer på om de ville vært mer effekt av å bare ha scenebakgrunnen. I tillegg er jeg også usikker på punktet der du har kappet beina, om det ville vært bedre om du tok det rett under jakka/hendene hans eller tok med hele beinlengden. Pirkete dette, men det skal vi jo være her på kritikken.

O
Avsluttet .
Ja jeg må også si meg enig med Olav. Helt klart et veldig bra bilde, men desverre så syntes jeg kansje det kunne vært bedre uten sceneteppe på venstre side :)

Bjørn
Harald H.
Kult bilde. Lyset rundt han og på selve personen sitter bra.

Jeg synes nå kanskje sceneteppet til høyre er med på å sette hele personen i en kontekst. Skjønner da at en er på et teater. Men jeg er enig med Olav at du burde ha kuttet bildet ved hoften. Ser ryddigere ut da. Kunne kanskje tatt å kuttet litt av toppen også etter min smak.

Men lyset et stilig i dette bildet, skuespilleren har også et godt uttrykk.

Hans Jacob H.
Ja her er det ingen tvil om at det er teater. Litt spesiell kontrast mellom et ''snilt'' og litt lunt sceneteppe mot en person med et heller biskt uttrykk. Det er vel det som tiltalte meg litt i dette bildet. De mange hvite flekkene på teppet virker forstyrrende. Det er antagelig noe som sitter på teppet, men etter en runde med usm (regner jeg med), ser det egentlig bare ut som rusk i bildet.
Lars L.
Enig med dee som foreslår kutting hoften. Bildet kan vises både med og uten seneteppet. Seneteppet setter det i kontekst, uten står det mer for seg selv.
Flott lys og fint valgt positur.
Dag J.
Takk skal dere ha.

''Sceneteppet'' er egentlig ikke det, det er en del av scenografien og tatt med fordi det er litt nazityskland over det - det var i allefall tanken.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu