Lassedammen
Utstyr
  • Canon EOS 20D
  • Sigma 18-50mm F2.8 EX DC
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger429
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_164766} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Audun S.
Pen miljøskildring i s/h, fine toner. Kanskje litt for trangt utsnitt i venstre kant.
Harald H.
Fint sort/hvitt bildet. Det slår meg at de som har satt inn vinduene på den hytta aldri har klart å bestemme seg hvor høyt på veggen de skal stå, alle står jo forskjellig. For meg blir vinduene elementet i bildet som gjør det spennende/morsomt. Liker også den treplanken som står opp av vannet og anden som svømmer rundt. Er litt usikker på om de trærne i bakgrunnen ''vokser litt for mye opp'' av hytta.

En fin stemning i dette bildet.
Marion N.
Takkar for kritikk:-)

Audun:Det er mykje tre rundt dette huset, difor valgte eg litt trangt utsnitt (det var ikkje pent å få med buskas og tre i venstre bildekant....).
Harald: Vindauga på huset har lenge fasinert meg, kanskje eg må ta meg ein ny tur med kameraet...

Mvh Marion
Odd Tore S.
Praktfull arkitektur, må vel være et klassisk eksempel på hva kombinasjonen av klatte- og innfallsmetoden kan føre til.
s/h passer bra her.
For min del kunne det godt vært mer fokus på hytta, men jeg har egentlig ikke noe å utsette på det du viser heller. Litt i grenseland mellom for vidt utsnitt i forhold til arkitektur og for trangt utsnitt i forhold til landskap.
Det ser ut som om dette har blitt tatt ved heller fuktige forhold, med and svømmende over grasbakken?
Odd Tore
Marion N.
Hei Odd Tore!

På vestlandet har det i det siste vert svært så fuktig.... Dette var på mandag og eg skulle normalt vert på jobb, men veien var stengt i over eit døgn pga ras. Men om dammen som anda svømmer rundt i er unormalt stor er eg litt usikker på. I tørre periodar tørker den heilt ut, men slike periodar har det ikkje vore så mange av i det siste. Valg av utsnitt her var eit resultat av fleire faktorar, men eg skjønar kva du meinar. Eg har lyst å fokusere meir på den særegne arkitekturen ved eit seinar høve.

Mvh Marion
Jan O Ø.
Hei. Liker det jeg ser. Bildet ser litt lyst ut på min skjerm men mulig den ikke er helt bra kalibrert. Fint med detaljer som anda og skiltet i vannet. Hadde også vært fint om hele taket på huset hadde vært torv, men det er vel ikke så lett for deg å gjøre noe med.
Mvh Jan O.
Steinulf L.
Tett og fint utsnitt. Få elementer som sammen gir et godt bilde som nok gjør seg best i sv/hv.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu