Gråhegre
Slutter ikke å la meg facinere av denne fuglen...Dette bildet får bli det siste hegrebildet på en stund. Skal konsentrere meg om andre motiver i tiden som kommer.
Bildet inngår i albumet Fugler - Bilder av norske fuglearter.
Utstyr
  • Canon EOS 20D
  • Canon EF 300 1:2,8 L USM
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger399
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_164535} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Stig B.

Likte dette bedre enn ditt forrige. Jeg blir ikke lei av disse, har egentlig ikke kommet i gang med fotografering av dem selv.

Her står fuglen godt fram fra bakgrunnen, fint håndtert motlys som likevel gir detalj på skyggesiden.

Bra utsnitt / komposisjon.

Mvh Stig
Bent O.

Knalltøft Geir!!! Dette er en fugl jeg har lyst til å få fanget på brikken, men har ikke kommet så langt ennå. Har bare erfart at den er enormt sky, så her må det jobbes. Det meste stemmer her, komposisjon, skarphet og farger. Bare kom med flere.

Mvh Bent
Christian H.

Skal vel alltids overleve hegrebilder av denne kvaliteten. Lyset er strålende, meget fin gjennomlysing av nebbet og ganske godt belyst i hodets skyggeside. Fuglens årvåkne blikk og all vegetasjon forteller mye om hvor enkelt det var å ta dette bildet. Skal jeg pirke må det være at en 5-6 av gresstråene er litt vel hvite, og kunne kanskje vært dempet.
Geir Helge S.

Takk for tilbakemeldinger Bent og Stig.
Hegren er en svært sky fugl, men den kan lures...kamuflasje er et must, og er den ikke potte tett bør du ha hansker og finlandshette eller kamofarge på hender og i ansiktet. En hvit 300mm avsløres raskt, så kamo på objektivet er en fordel også.
Faktisk har jeg vært så priveligert at jeg har fått hegre godt innenfor nærgrensa til objektivet...DET er en av drivkreftene bak alt strevet med hegren.
Geir
Geir Helge S.

Du kom i mellom CH. takk til deg også.
Jonas L.

Gråhegra er en fugl du tydeligvis kan godt. Liker dette bildet bra. Spennende lys, og fine diffuse omgivelser.

mvh JL
Svein B.

Herlig hegrebilde!! Nydelig lys, og du har klart å skape en helt spesiell stemning med lyset og omgivelsene her. Dessuten en fin voksen hegre, og for noen fugler dette er! Jeg har noen timer i kamuflasje med denne fuglen rundt meg, og kan bare skrive under på at det krever kløkt, tålmodighet og forsiktighet for å få denne fuglen inn på nært hold. Men lykkes det så byr de ofte på fine opplevelser. I våres hadde jeg en artig opplevelse med en hegre som tuslet ved kamoveggen, ca 1,5 meter unna meg- på siden selvfølgelig. Da er det greit å holde seg ganske rolig.

Mvh
Svein B
Ole Petter D.

Vil bare slutt meg til de øvrige som gir honnør for dette bildet.
Veldig severdig.
Ole Petter
Torgeir S.

Måtte bare innom å gratulere med dette aldeles stilige bildet av hegra, helt topp!

Mvh. Torgeir
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu