Bildet inngår i albumet Forfall -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger1123
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_164400} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (22)
Tor-Erik E.
Utrolig vakkert dette her Øyvind.
Panseret på en gammel boble? For meg ser det ut som om det har vær fyr og flammer under panseret her (eller bagasjelokket er vel mer korrekt). Lakk og stål får gjerne slike farger etter kraftig oppvarming. I tillegg er panseret fullt av rust-roser som pynter opp, og som i første øyekast minner om bjørkeløv. At det i tillegg ligger løv i bildeflaten er virkelig med på å heve inntrykket. Et bilde jeg kan sitte lenge å stirre på.

Tor-Erik
Øyvind A.
Takk for kommentar. Det er en Saab 96:bilde nr. 204073
Ø.
Odd Tore S.
Kledelige avrenningsspor på gammalSAABen her.
Jeg synes at du har vinklet dette utsnittet bra, med klar diagonalkomp og avrenningssporene som på en måte stråler ut fra bladet nær overkant.
Du har tatt godt vare på fargespillet her, så tydelig har kan jeg ikke huske å ha sett det ellers. Kan det ha med lakkeringen å gjøre? Det forrige bildet antydet at her var det bare grunning?
Angående din 15M: Er det da en 15M av serie 2 av de forhjulsdrevne? Serie 1 husker jeg bare med sort ratt, og egentlig husker jeg farget ratt bare fra 17M og oppover, og naturligvis på engelske Ford. Ikke det at jeg har vært så voldsomt interesser i Ford noen gang, men far var nær ved å kjøpe 12M/15M forhjulsdrevet serie 1.
Odd Tore
Johan K.
Selv om jeg ikke er spesielt bilinteressert, liker jeg mange av disse forfalne bil-bildene, og dette funket også meget bra.
Spesielt fint hvordan de gamle rustflekkene kan se ut som råtne løvblader, sammen med de andre løvbladene som ligger der.

Teknisk veldig bra, og pene farger

Johan
Inger-Lise S.
Bildet har fine farger og fin struktur. Jeg har selv prøvd lignende motiv, men funnet det vanskelig å finne en bra komposisjon. Du har valgt diagonaler her og det løfter motivet, men jeg er likevel ikke fortrolig med komposisjonen. Vel, ut fra mulighetene må det jo sies å være bra.

Inger-Lise
Jan O Ø.
Hei. Ja, litt av et panser, nok det fineste blant de rundt tusen bilene vi boltret oss med. Som jeg skrev på det forrige bildet så synes jeg fargene i avrenningene er veldig fine. Tror det er bra at bildet er tatt mens panseret er vått. Hadde sikkert ikke blitt det samme tørt. Lyset faller fint inn fra høyre på det ennå grønne bladet. Linjene i panseret er fint plassert i bildet.
Mvh Jan O.
ingebjørg fyrileiv g.
Mine bilkunnskaper er ikke store.
Jeg trodde dette var vann. Så feil kan man ta!
Rustflekkene fungerer godt sammen med løvet De lager ett godt spill.
Liker fargene som kommer frem godt. Fine linjer.
Synes dette var vellykket og bra.

hilsen ingebjørg
Carsten A.
Meget delikat og oppfinnsomt gjort - dette likte jeg!

MVH CA
Knut L.
Nydelig fargespill. Kreativt og dyktig utført.

mvh
Knut
Hans Jacob H.
Mange fine ''rustkometer'' med hale. Ser nærmest ut som oljeflimmer. Bildet hadde fungert utmerket også uten de få løvbladene oppå. På det forrige bilde nr. 204073 var de få løvbladene på panseret mer i en sammenheng med skogen rundt, mens de ikke er det her i like stor grad. Her blir det mer en rendyrking av rust og metallisk forfall. Skjønt, bittelitt av skogen reflekteres jo øverst til høyre, og det er kanskje nok.
Ellers ser jeg mange motiver i motivet, og kanskje vi får se enda et nærmere utsnitt?
Dag J.
Nydelig, og teknisk veldig imponerende.
Linde G.
sprekt bildet. Hva som er rust og hva som er blader har jeg ikke helt fått med meg men spennende nok dette her. Flotte farger og en veldig artig kobling må jeg si. Kreativt.!

Hilsen
Linde Gilberg
Torbjørn K.
Meget bra dette her! Svært bra lys og farger. Spennende motiv.

Torbjørn
Ann F.
Hehe, jeg har samme bil, samme panser, men uten løvblad.
Men fra en annen vinkel.
Denne var fin, de få bladene faller fint inn i mønsteret rustflekkene lager.

Mvh Ann
Øyvind A.
Takk for kommentarer.

Det er nok noe i nærheten av det fineste panseret på skrotplassen dette ja.
Som Jan Olav peker på, så er fuktigheten viktig for resultatet her, likeledes polafilter. Jeg har en annen variant fra tidligere, tatt en gang panseret var tørt. Det ble temmelig kjedelig sammenliknet med dette.

Ø.
André M.
Ja, liker dette (om mulig) bedre enn forrige versjon. For her er du ved kjernen. Bra!.
Nina S.
Får en følelse av å se et bekkefar med rennende rust, olje og høstblad.
Veldig dekorativt, godt sett. Fin speiling også.
Mvh Nina
Thorfinn B.
Fine gjentagelser av flekker og blader. Bra.
Ketil K.
Og dekorativt. Fine fargekombinasjoner. Teknisk topp.
Lars-Anders M.
Meget bra.
Øyvind A.
Takker så mye for kommentarene.
Ø.
John Ø.
Jeg trodde først det var masse løvblad frosset i is. Jeg ble sittende å se på bildet fordi det så så merkelig ut. Etter en stund oppdaget jeg hvorfor. Fantastisk bra.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu