Aftensol på skarveskjær
På grunn av bygging av et lite ''ørnereir'' på Smøla, er det blitt lite med foto og besøk/kommentarer på ''dotten''.. Regner med å være tilbake for fullt over jul :-)
Bildet inngår i albumet SMØLA - 5000 øyer ,holmer og skjær på Nordmøre - Har lyst til å vise fram landskap og fugleliv fra min barndoms paradis..
Utstyr
  • Canon EOS 10D
  • Canon 300mm
  • Brennvidde300mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger508
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_164358} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Øyvind M.

Bra, du har knipsa i akkurat rette øyeblikk! Men horisonten er litt skjev, dette kan lett rettes opp. Synes bakgrunnen virker litt forstyrrende, selv om den er ute av fokus.
Inger-Lise S.

Her har du fanget et flott motiv! Fin positur på skarvene, et nydelig lys i bildet og god komposisjon. Lekre farger. Bildet heller noe til venstre.

Inger-Lise
Nina S.

Synes dette var litt uskarpt og vannlinja er ganske så skeiv.
Liker dog komposisjonen med de to fuglene som slår ut med vingene i midten og speilingen av fuglene var fin. Bakgrunnen er fin i fargen men skjemmes av litt mye uskarphet.
Mvh Nina
Jonas L.

Typisk skarv dette. Flott stemning!

mvh JL
Jan O Ø.

Hei. Bildet skulle vært retta opp en grad eller to mot høyre. Ellers veldig fint med fuglene som står på rekke og rad. Veldig fint lys også.
Mvh Jan O.
Kurt S.

Litt usikker, men lurer på om ikke dette hadde blitt like bra dersom du hadde beskjært bort berget i bakgrunnen. Kuttet i vannlinja. Berget kom litt ut av fokus og tilfører ikke bildet noe ekstra, synes jeg.
Tror det ville vært tilstrekkelig at du fikk med speilingen av berget i vannet.
Resten av bildet ble fint å se på. Artig positur på de to fuglene i midten.
For ikke å glemme: Et nydelig lys!
Absolutt severdig.
Mvh Kurt
Roger V.

Hei Wigdis
Bortsett fra at vannlina er en tanke skeiv, ble dette veldig flott. Lyset er veldig behagelig og det eneste jeg har å utsett er er at du kansje kunne ha kommet litt nærmere skarvene.

Mvh Roger
Christian H.

Pent dette. Litt synd at de fleste av skarvene ser bort fra oss. Oppretting er nevnt, men jeg syntes også beskjæringsforslaget fra Kurt hørtes interessant ut. Litt svak detaljering kanskje?
Stig B.

Enig med kommentaren fra Kurt her; beskjær til oppunder vannlinjen, korriger litt helningen slik at sjøen ikke renner ut av bildet.

Ellers; Et nydelig lys med skarver i klassiske positurer.

Mvh Stig
Per Harald O.

Horisonten nevnt.

Kan kuttes ned til vannet! Tror du framhever den flotte speilingen og skarven.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu