En slitsom dag på gymmen
Motiverende
Utstyr
  • 1d s
  • 28-70
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger1037
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_164210} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Helge R.

Jepp, du presenterer idretten på en spenstig måte. Likte lappeteppet ditt.
;)Helge
Janne L.

Morsomt og artig.
Janne
Jan v.

Det er ofte fristende å få mer inn på et bilde en det som er naturlig og i utgangspunktet mulig. I noen tilfeller kan to (eller flere) bilder meget effektivt settes opp i mot hverandre og gi en ekstra dimensjon til opplevelsen.

Du har jo inkludert betrakteren med et morsomt uttrykk og jeg liker også elementene jeg seg her, både farger, form og tekstur og de er teknisk perfekt.

De detaljene du fokuserer på er åpenbart sentrale deler av motivet, men en mer helhetlig presentasjon ville kanskje fremhevet detaljene på en vel så virkningsfull måte. Du har klippet ut prikkene over i-en.

Jeg ville foretrukket et velvalgt motiv om gangen, gjerne med betrakteren, det hadde vel motivet også fortjent?
kenneth b.

fungerer ikke i det heletatt!Rævva komposisjon og valg av vinkler!

bryster er appelerende i seg selv, men dette er bare teit.

mhv kenneth
Jonas L.

Morsomt synes jeg. Trekker på smilebåndet :-)

mvh JL
Gerry F.

Flott, ikke vulgærtog ikke for dristigere enn vi er vandt med...liker hudtonen her...littplastik aktik...oljen som gjør det!? den hvite brytningen mot huden var fint også...skulle jeg kommet med noe,så ser jeg ikkebare på kroppen da jeg ser på kvinner,men også ansiktet...synes det er urettferdig at et mannansikt skulle poppe frem istedetfor damens...kanikke tenke meg at hus ser stygg ut ;) det er minuses du får...
Kristel S.

Morsom collage!! Den minner meg på hvorfor jeg ikke går på treningsstudio ;)
Ansiktet hans synes jeg absolutt må være der, hele essensen av collagen ligger jo i dette ansiktet. Bildene er flotte, men jeg synes ikke måten de er satt sammen på fungerer. Det virker som et hastverks-arbeid. Har du flere bilder du kan bruke? Jeg ville da satt han i senter. En annen løsning kan kanskje være å flytte de to venstre bildene, og sette dem i midten. Tror det vil fungere noe bedre i alle fall.
Mvh Kristel.
Birger B.

Hei!

Takker for komentarer:)

KS: Det stemmer at det var en hastverk greie. Bildene skulle egentelig i sin helhet brukes i en reportasje, så da kunne jeg ikke vise enkeltbilder. Satt en kveld og kjedet meg, men jeg kunne helt klart ofret mer tid på montasjen.

GF: Ansikt? :)

KBD: Så ille var det vel ikke, he...

Hilsen
Birger Brubakken
kenneth b.

jo
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu