Fadista Misia
Gripende Fadokonsert i Jakobskirken. Fado er en grunnleggende melankolsk musikkform. Misia er en stor artist. Hun kombinerer gripende sang med stort skuespill. Samtidig viser hun en viss selvironi i forhold til alt det tragiske.
Det jeg har forsøkt å formidle er det nakne og direkte i fadomusikken. Synes lys, komposisjon og billedbehandling underbygger dette. Skulle ønske Misia så opp i stedet for å lukke øynene. Det ville ha tilført en ekstra dimensjon.
Utstyr
  • Pentax *ist Ds
  • Pentax SMC Pentax FA* 85mm 1:1.4 IF
  • Brennvidde85mm
  • Blenderf/1.4
  • Lukker1/320s
  • Filmtype800 ISO raw
  • Nei
  • AnnetHar dradd fargene kraftig ned under raw konverteringa. Delvis for å unngå utbrente rødtoner, delvis for å underbygge stemninga.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriKonsertbilder
  • Lastet opp
  • Visninger681
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_163976} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Tarjei Ekenes K.

pent utrykk

veldig imponert over klærne

dama har smak og stil

ser ut som gaultier style

:-D ! tarjei !
Pål Hilmar S.

Sort mot rødtoning gir alltid eet rocka uttrykk. Veldig rød hånd som ikke ser ut som den bærer hanske? Sangerinnens utrykk er pur kunst og meget bra fanget.
Per Ole H.

Tøft bilde, nesten som et maleri. Hva har du gjort for å få frem forskjellen mellom ansiktet og handa? Hadde hun mye sminke, eller har du ''fikset'' det? Uansett et bilde som viser det som ofte er vanskeligst å få til - den totale innlevelsen. Har ikke sett/hørt Misia før, men har opplevd Mariza på nært hold, og det var en opplevelse!

For øvrig - mange takk for meget nyttige tips!

mvh
Per Ole
Tim Ø.

Kanskje like greit å si noe om handa. Den litt rare fargen kommer av at det er en hanske. Egentlig matsjer den fargen på kirsebærene i blusen hennes perfekt, men etter desatureringen avslører et ørlite avvik som gjør at man ikke ser sammenhengen helt klart. Synd, men sånn er det bare.
Nina S.

Synes dette var vellykket, utrolig stilig dame. Bakgrunn og dame spiller godt sammen når det gjelder farger, og hanske, leppe og munn spiller flott sammen. Innlevelse i massevis.
Heller ikke jeg blir helt fortrolig med denne hansken som ser ut som en bar hånd, småtteri egentlig, totalt sett veldig bra.
Mvh Nina
Daniel M.

Synes dette fremstår temmelig vellykket ja, så har egentlig ingenting videre konstruktivt å komme med - bortsett fra at det såvidt kommer inn en lys gjenstand(?) helt til venstre i bildet(for betrakteren) som er ute etter litt oppmerksomhet, så den ville jeg nok vurdert å fjerne.

-Daniel-
Tone A.

Eit flott konsertbilde der du har kome nært nok til å formidla ei stemning. Du har fanga eit bilde som viser kor ho lever seg inn i musikken. Ansiktet er opplyst av det kalde scenelyset, som dreg blikket til seg. Stilig dame med fint antrekk. Eg ser godt at hanske, leppestift og smykket går i same fargetone! Det mørke håret og kleda skaper kontrastar mot rødtonane. Eit lite kutt på venstresida pga det forstyrrar litt. Elles eit flott konsertbilde!
:) Tone
Avsluttet .

hei Tim. Lenge siden sist. dette bildet likte jeg utrolig godt. du har fanget henne i et bra øyeblikk. kjempefine farger. litt forstyrrende med den hvite greien i høyre.

bra

karoline
god jul =)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu