Lav skodde
Har brukt dette motivet flere ganger men legger likevel ut en ny variant. Det er ikke ofte skodden ligger slik her i indre strøk av Sunnmøre. Se også andre versjoner : bilde nr. 202918
Bildet inngår i albumet Fjellet i høstdrakt - Fjellbilder i Nord-vest
Utstyr
  • Nikon D70
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetStativ, fjernutløser
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger796
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_163821} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Steinulf L.

Dette var vakkert. Fin dybde i bildet og flott med det lave lyset.
Rolf S.

Hei Vegard
Dett var da ett fint selvportrett, det ser ut til å være fin ukikksplass.
Bilde er velkomponert med deg selv i det gyldne snitt ellers er bilde skarpt og godt eksponert, artig med skodden som ligger i bunn av fjorden/dalen.
Mvh.
Rolf
kai j.

Flott landskap som her er fint formidlet, tåka gir en fin stemning til bildet. Fint at du tar med deg selv slik at vi ser dimensjonene på landskapet.

Mvh Kai Jensen
Vegard L.

Takk til dere. Ja det er et flott skue. Liene som dere ser er tilholdssted for hjortene som jeg har bilder av.
Mvh Vegard
Stine J.

Hei Vegard,

Dette er det beste av disse bildene i mine øyne. Klart og fint med gode farger. Tåken nede i dalen bidrar til en spesiell stemning. Litt pirk; Syns jeg ser en halo rundt genseren og hodet, kanskje skarpet opp for mye? Det retter du fint opp. :-)

mvh Stine
Odd Tore S.

Enda et selvskudd med imponerende bakgrunn, jeg forstår godt at du bygget denne utsiktstolen og at du gjentar dette motivet etterhvert som vær og årstid skifter.
Jeg har før kommentert dine motiv som har mye til felles med dette i positive vendinger, og har egentlig ikke så mye nytt å komme med. Men du virker veldig skarp i kanten her?
Odd Tore
Vegard L.

Takk til dere. Litt halo kommer nok av Shadow/highlight i PS. Dette gir også en effekt som minner om for mye USM. Har brukt 80-0,4-5 så for mye oppskarping er det nok ikke.
Stolen er det ikke jeg som har bygget.
Mvh Vegard
Bjorn F.

Hei.
Dette er kjempeflott Vegard..Må ha vært en fin opplevelse og sitte der og skue over sitt mektige rike med et bølgende hav av tåke over fjorden og fjelltoppene badet i sol.
Hilsen Bjørn
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu