Eu - kua
Mitt første og forløpig eneste manipulerte bilde her på foto.no.

Så hva synes dere?
Utstyr
  • Canon Digital Ixus
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger218
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_16348} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (19)
Geir Joar H.

Men hva har dette med Eu å gjøre?
Marius Helge L.

Enkelt og greit. For eu er økonomisk vekst viktigere enn miljø og at dyrene har det godt. De vil ha best mulig profitt på landbruket og lager gjerne store kjempågårder, hvor kuer blir presset tett sammen. Med dette bildet øbsket jeg å vise hvordan det grønne fodige gresset er byttet ut med hard kald betong.
Geir Joar H.

En sannhet med modifikasjoner! EU har ofte strengere krav til oppvekst og miljø enn det feks. Norge har.
Mikkel C.

Enig med deg i dette Marius! God symbolikk! Synes budskapet kommer godt frem!

Fred!
Marius Helge L.

Ærlig talt Geir Hval, Bildet mitt var rettet mot tilfeller innen EU's landbukspolitikk. Det vil da være usaklig å ta opp hvorvidt EU er et godt alternativ for Norge på andre områder.

Hjertelig hilsen Marius
Geir Joar H.

Det var landbrukspolitikken jeg kommenterte. Det er en utopi at Norges politikk på området er bedre enn det er i enkelte EU-land.
Marius Helge L.

Jeg lar det få være din mening det, Geir. Så er min kanskje en annen.
Thorfinn B.

Møøøøøøø!
Katrine R.

Manipulert?? Ja ja, hadde du ikke sagt det hadde jg vel ikke sett det, hmmm, vel dt ser jo litt merkelig ut. Syntes at ''Eselet'' til runar var litt berdre maniuplasjon.

><((('>

P.S. Fin ku, er den din?
Mikkel C.

Katrine? Bedre manipulert? Det heter dårligere manipulert ettersom det er tydelig at det er manipulert. Marius' bilde er derimot veldig manipulert. Fred ut!

M.
Runar S.

hah.
hvorvidt det er bedre manipulert er ikke om du ser det eller ei... det er om bilde ser bra ut? eller hva?

Fint ku bilde men himmelen er dårlig og kanten mellom himmelen og bakken er også dårlig og jeg vet ikke om det var meningen men du kan se gresset fra underlaget der kua lå på mellom mursteinene.
så tydeligvis så kan jeg iallefall se at bilde er manipulert.
Runar S.

hmm og hvor har det blitt av det mmoppe bildet?? det var jo manipulert?????
Erik B.

Marius. Du sier at bildet skal symbolisere EUs landbrukspolitikk der ''kuer blir presset tett sammen'' og der ''det grønne fodige gresset er byttet ut med hard kald betong''. Dette illustrerer du med en enslig ku på en stor teglsteindekket flate?? Det eneste som er trangt i dette bildet er billedkanten.

Jeg skal ikke ta stilling til hvor kuene har det værst - i EU eller i Norge, men de fleste melkekuer i Norge står tett sammen i betongbåser og er ikke utendørs selv om sommeren! (såkaldt 0-beite)
Thorvald S.

Det ser ikke ut som kua har skygge, og lyset ser feil ut på et eller annet vis..Minner om samme effekt som blir på filmer når helten står foran en bluescreen..det stemmer liksom ikke helt..Du har brukt en husvegg her eller?

Thorvald
Marius Helge L.

Yes, du har helt riktig Thorvald. Både i at det er dårlig at skyggen mangler og i at jeg har brukt en husvegg, eller enda mer presist, en boligblokk.

Hilsen Marius
Mikkel C.

Det burde jo ikke ha noe å si. Poenget er at budskapet kommer frem! Og det gjør det problemfritt uten skygge.

M.
Marius Helge L.

Hei igjen.
Jeg har enda ikke svart Erik Børset, men tar meg anledning til å gjøre det nå. Jeg må inrømme at han har et poeng i det han skriver. Som dere har sett flere ganger over her, er det mye med dette bildet som kunne vært gjort annerledes og bedre. Det var kanskje ikke så veldig gjennomtenkt. Ellers takk for all hjelp og kommentarer.

Hilsen Marius
Thorfinn B.

Møøøøø igjen....
stian w.

mmMMMOOOOOOOoooo
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu