Bildet inngår i albumet Forfall -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger1167
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_163360} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Janne L.
Rusten på bilen gav et høst preg over bildet. Bildet er klart og fint. Stram og fin komposisjon.

Bildet falt øyeblikkelig i smak.
Janne
Hans Henrik F.
Det var akkurat høstblader jeg også så med en gang! Morsom effekt litt ''dobbeltbunn'' i det at høstblader markerer avslutning på noe og at også rusten gjør det... Godt vindusviskerne står som de gjør også - understreker at det er en bil som har gjort sitt og har gått fullstendig i stå. Fint teknisk også.
Erlend M.
Heftig! Utrolig behagelig bilde, deilige nyanser i panseret mot de harde rustflekkene. Det røde og det blå går godt mot hverandre, og det lille grønne bryter opp fint. Hva med å fjerne det grønne i bakgrunnen til høyre, så hadde dette blitt enda mer spesielt.
Hans Jacob H.
Spenstig vidvinklet panser med forfall på mange plan. Kanskje ikke det jeg kommer til å huske best av dine bilder i denne sjangeren. Men uansett solid ØA standard.
Tom A. T.
Spennende og dekorativt med de litt gustne rustflekkene mot den delikate tonen som gjengis i panseret for øvrig. Spenstig vinkel og perspektiv gir bildet en ekstra dytt. Gjennomtenkt og bra som vanlig.
mvh Tom T
Jan O Ø.
Hei. Der kom det første ja. Nydelig motiv tatt fra beste vinkel ut fra omgivelsene også synes jeg. Får ikke helt bestemt meg, men synes kanskje at kvistene i øverste høyre hjørnet irriterer litt. Hvis man ser litt nøyere på panseret så er det ikke bare rustflekkene som er fine, men avrenningen fra disse har laget noen fine fargestriper i lakken. Nydelig. Det tekniske er det vel heller ikke noe negativt å si om. Bra.
Mvh Jan O.
Odd Tore S.
Den fikk et nytt panser som gave før den endte sine dager. Ser ikke ut til at noen brød seg med å spandere annet enn grunning her, med avvikende farge og kvalitet med friske rustblommor som resultat.
Det gjør seg med en diagonalkomp denne gangen, rust og blader er godt tatt vare på. Det ser ut som om det forgår mye inne i bilen, eller er det bare frontruta som er knust, men fortsatt henger sammen?
SAAB 96 60-64 ''Trubbnos''?
Odd Tore
Øyvind A.
Takk for kommentarer.
Bilen er full av vegetasjon, reine drivhuset. Det tyter jo også busker ut av dørsprekkene på begge sider. Hvilken årsmodell det er, har jeg ingen peiling på. Men det er en Saab 96 ja.
Ellers er jeg enig i EM sitt forslag om å fjerne det grønne bak.
Ø.
André M.
Helig kontrast mellom den ''harde'' rusten og den myke speilingen. Lekkert!.
Ketil M.
fint lys, fin dybde, liker detet!
Carsten A.
Et bilde som merkelig nok har unngått min oppmerksomhet til nå. Her var det veldig myfint av nyanser med fint utnyttet bildeflate. Fester neg særlig av den fløyelsmyke toneskalaen over panseret!

MVH CA
Erling K.
Likte dette her! Jeg synesbildet bildet skal være slik det er. (ikke fjerne det grønne i bakgrunnen til høyre) Jeg trodde først at rustflekkene på panseret var høstløv som hadde falt ned og satt seg fast der.

mvh Erling
Øyvind A.
Takk for nye kommentarer.
Ø.
Svend Wiig L.
He-he!

Flott bilde! Lurer på hvordan denne ser ut nå!? Ytterligere 5 år har gått...!:)

Ja, regnvær kan se ut som oppskriften på et godt forfallen saab-bilde!

Svend
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu