Fjellbekk
''skål''
Utstyr
  • -
  • 70-200
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger438
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_163242} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Trond H.
Dekorativt, funker best i abstrakt form, da får formene en viss funksjon. Komposisjonen får god hjelp av bruk av komplementærfarger.

Men: irriterende at det er en smule uskarpt. Det trekker faktisk litt ned i et ellers absolutt godkjent bilde...

MVH TH
Øyvind A.
Enig i at uskarpheten på nålene trekker ned. Men ellers fint og dekorativt, jeg liker det litt røffe preget. Fin fargesammensetning, og som vanlig velfungerende flatebruk.
Ø.
Tom A. T.
Takker for kommentarer. At barnålene er uskarpe har sin naturlige forklaring i at bildet er tatt med tele på kort avstand og at fokusplanet ligger et helt annet sted, og hadde jeg blendet mere ned for å øke dybdeskarpheten ville lukkertiden blitt lengre og dermed endret strukturen i vannet hvilket jeg ikke ville. Mulig de burde vært klonet vekk, men selv syntes jeg ikke de forstyrrer nevneverdig ;o)..
mvh Tom T
Jan O Ø.
Hei. Eller så kunne nålene vært tatt bort før opptak, men ikke så lett å tenke på alle detaljer til en hver tid. Foruten de nevnte nålene så synes jeg dette er et flott bilde. Fine farger som gjør mye av bildet.
Mvh Jan O.
Carsten A.
Fargene går fint sammen, bra struktur i vannet. De halvskarpe og ganske lyse barnålene forstyrrer desverre endel for meg.

MVH CA
Inger-Lise S.
Jeg ville kuttet litt i toppen her. Ellers et abstrakt og fint motiv med lekre farger og former.Fin struktur.

Inger-Lise
Thorfinn B.
Antydninger til fine farger, men det hele blir litt ''masete'' bildeflate med mange tomme elementer, lys stor flekk i vannet, litt uskarpt ...! Et relativt svakt bilde Tom til deg å være.

Har mye mer sans for Fjellbekk i glass enn denne fjellbekken :-)
Ketil K.
Enig med andre her at dette ble å ville litt mye? Synes det mangler en del på en god komposisjon, men du skal ha for at du forsøker. Prøving , feiling og kommunikasjon hører med.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu