Bildet inngår i albumet Insekter -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2005-11-06 18:51:45
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon EOS 300D
  • Canon EF-S 60mm F/2.8
  • Brennvidde60mm
  • Blenderf/4.5
  • FilmtypeISO 200, Raw
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger544
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_163167} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Trude H.
Fantastisf! Fokus sitter akkrurat der det skall...grønnfargen rundt mauren er flott og utflytende. Mauren har en bra plassering i bildet.

mvh Trude
Stine J.
Hei Johan,

Syns du er inne på noe spennende her. Fokuspunktet er bra plassert og lyset er godt. Friske farger. Komposisjonen er litt forvirrende, blikket mitt flakker litt fram og tilbake mellom alle de grønne sakene og mauren og øverst er det et blad som forstyrrer symmetrien. Når det er sagt, har du mange spennende kuttemuligheter her og jeg tror et kvadratisk utsnitt ville gjort seg enda bedre. Ser gjerne en ny versjon. :-)

mvh Stine
Torbjørn K.
Artig krabat dette her. Synes definitivt du er inne på noe her, men synes ikke at du lykkes 100%. Jeg liker rendyrkinga av linjer og ''stjerneforma'' i dette bildet, fin plassering av mauren også. Synes kankje at de lysere feltene til venstre og i bunnen forstyrrer det enkle i denne komposisjonen. Bladet som stikker inn i fra bakgrunnen ødelegger også litt. Ellers har du fått fin skarphet og detaljering på mauren.

Torbjørn
Jan Frode A.
Jeg liker komposisjonen med mauren som krabber ut av den stjerneformede bakgrunnen. Syntes dette gir en spennende effekt i motivet. Mulig at en liten beskjæring nedover fra øvre bildekanten hadde vært tingen her. Føler at en slik beskjæring vil gi et bedre utsnitt med tanke på bladet som nok virker litt dominerende. Bortsett fra det, syntes jeg bakgrunnen er veldig bra, og gir mye for bildets helhet.

mvh Jan Frode
Johan K.
Takker for kommentarer. Hyggelig :)

Legger ut en ny versjon med et alternativt utsnitt. Funker det bedre? Litt usikker selv

Johan
Øyvind A.
Fin maur, og jeg liker linjene. Men jeg blir ikke helt venner med utsnittet, hverken v1 eller v2. Jeg ville heller hatt noe i nærheten av et kvadratisk format, ved beskjæring fra venstre. Og så ville jeg hatt like mye rom oppe som i v1, men uten den stilken som bryter mønsteret.
Ø.
Magnar B.
Flott bilde m fin skarphet på mauren og spennande ,samtidig rein bakgrunn. Likte godt hovedversjonen eg d兠den grøne stjerna bak fungerer best cirka sentrert … og mauren kjem i ein naturleg posisjon litt til høgre … behageleg for oss som les frå venstre mot høgre. Bra!
Stine J.
Hei igjen Johan,

V2 er noe bedre i utsnittet, mest fordi du har fjernet det øverste bladet som brøt mønsteret og dermed får mer fokus på mauren, men jeg holder fast ved at et kvadratisk format hadde passet her. Forslaget til Øyvind stemmer bra med min oppfatning. :-)

mvh Stine
Hans Jacob H.
Bakrunnen gjør bildet her, med de fine linjene. Svært liten dybdeskarpeht, men du treffer der du skal. Støtter Øyvind i hans kuttforslag til kvadratisk format, men stilken øverst generer meg dog ikke så mye.
Janne L.
Flott bakgrunn. Fargen er også bra. Oppsiktsvekkende med den grønne fargen. Jeg skulle ønske at hele bildeflaten var skarp. Det hadde hevet bildet betraktelig.
Janne
Kurt S.
Liker utsnittet i V1 best. Ref. kommentaren til Magnar B.
Et kvadratisk format er også et godt alternativ.
Bladet oppe bryter litt med mønstret men synes ikke det ble alt for sjenerende. Tvert imot. Dersom bladet forsvinner kan bildet muligens bli litt for stilrent. Enkelt skal det ikke være-:)
Likte den intense grønnfargen som gir en lett og fin sommerstemning til bildet.
Stilkene danner flotte linjer og du traff godt med skarpheten på mauren.
Mvh Kurt
Nina S.
Imponerende treff på skarpheten, spennende stjernemønster og fin brytning med bladet øverst, likte de litt utvannede partiene i ytterkant, likte dette veldig godt jeg.
Mvh Nina
Johan K.
Hei og takker for nye tilbakemeldinger.

Har tittet litt på forslaget med kvadratisk utsnitt, men det falt meg ikke helt i smak. Så jeg tror jeg lar det være slik det er. Trives best med det :)

Uansett, alltid hyggelig å få tilbakemeldinger, tips og råd!

Johan
Stig B.
Flott skarphet der det skal være, linjer som fører blikket fint, og ikke minst; grønnlige og fine sommerfarger.

Mvh Stig
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu