'''Krasafaren steinbu''
Utstyr
  • Pentax *ist Ds
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger361
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_163139} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Christer Hoel O.
God dokumentasjon av kulturminne.
Den flotte himmelen tilfører bildet det estetiske. Du har fått med mye detaljer i landskapet uten at himmelen er utbrent. Himmelen var kanskje så mørk at det ikke var noe problem(?)
Hvor er bildet tatt?

Mvh Christer
Jens Inge R.
Fine farger og nydelig lys, hvis jeg skulle påpeke noe så måtte det være at jeg synes bygningen går litt for mye i ett med terrenget/horisonten.

Jens
Steinulf L.
Den skal vel gå iett med bakgrunnen. Stemningsfullt og fint. Muligens litt mye himmer.
Nina S.
En steinbu skal akkurat det, å gå i ett med naturen rundt.
En fin skildring av norsk natur, tatt oppi fjellet, sånn rundt tregrensa?
Mvh Nina
Oddvar B.
Takk for kommentarer.
Opptaket ble noe undereksponert for å ikke brenne ut himmelen, mørke parti er i etterkant lettet opp både raw-converter og PS. Bildet er tatt på Utvikfjellet i Sogn og Fjordane (ja, sånn rundt tregrensa Nina).
Avsluttet .
Flott bilde synes jeg, og det går langt utover bare å dokumentere. Jeg synes det var noe som satt bra her og kompen skal være slik her mener jeg. Høyfjellet som er nærmeste nabo til himmelen der det rager over oss alle. I så måte synes jeg det er fint at du har med mye himmel slik at det ikke blir overdrevet høydefølelse i bilde.

Svenn
Odd Tore S.
Her synes jeg at du har lys og farger som kler en slik gammel steinbu.
Det er sikkert mange meninger og alternativer til utsnitt her, men dette funker. Jeg har egentlig ingen innvendinger mot bildet ditt.
Siden du har snau(?)fjell i bakgrunnen med snøflekker, ville jeg vært fristet til å gjøre litt mer ut av det, om mulig. Forandre kamerastandpunkt litt, kanskje gå litt lenger vekk og zoome inn slik at bua beholder størrelsen, men fjellet blir relativt større. NB! Dette er ikke kritikk, det er heller dagdrømmer i tåka (og regnet).
Odd Tore
Oddvar B.
Takk for ytterligere tilbakemeldinger.
Bra forslag å trekke bakgrunnen nærmere, i dette tilfellet ville det blitt vanskelig pga terrengets beskaffenhet foran bua.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu