Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger1231
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_162581} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Hans Jacob H.
Et nydelig portrett. Duse fine toner.
Likte spesielt godt hårstråene som kom så grasiøst opp foran ansiktet og nærmest forsterket mykheten som preger portrettet ellers.
Knallbra, har ingenting å trekke her!
André M.
Meget bra. Bevisst bruk av ''feil'' virekmidler som allikevel blir så riktig :-): Begrenset toneomfang (manglende skyggekontrast) som gir det diffuse sommermorgenlyset, det utbrente som forsterker inntrykket av morgenlys inn gjennom et vindu, og til sist: Hårstråene som uregjerlig stikker fram i bildet og gir meg soveromstemning. En sommermorgen. Sensuelt, sensuelt.
Rune Edvin H.
Fint, nesten litt for :)
Skulle for min del hatt en cm kutt på venstre hånd da det blir ørlite tungt.
Ellers så er håret nevnt som pluss og intet mer å klage på.
Rune
Christer B.
Ahh.. helt nydelig, mann! Litt usikker på de hårene foran, de må liksom være der, men kanskje ikke så tydelig? Men det blir bedre etterhver som jeg ser på det. Neida, er helt enig med AM, faktisk!
c.
Dag T.
Jeg er også usikker på hårene, men like sikkert må de være der. Nydelig.
Avsluttet .
håret må være der! kult bilde, litt kjipt med støyet i ansiktet hennes! får også litt følelsen av hun er skallet, hvis jeg ser på det lenge...

thomas :)
stian w.
Er høyst usikker på dette selv, så setter stor pris på tilbakemeldingene deres!
Danke danke :)
Kristoffer L.
Et enkelt, vakkert - ja, klassisk type bilde - med en utrolig fin stemning i.

Selv om jeg er helt enig med AM i hans konklusjon ovenfor, vil jeg - uten å polemisere mot ham - si meg uenig i at bildet er et resultat av bevisst bruk av ''feil'' virkemidler, som så blir riktige.

Etter min oppfatning er virkemidlene her aldeles riktige i utgangspunktet, og resultatet er (om jeg ikke er helt på jordet) et uttrykk for et grunnleggende enkelt valg: Skal jeg eksponere/etterbehandle etter høylys eller skygge? Mens de fleste kanskje ville valgt høylyset, har fotografen valgt skyggene. Og vips - et glimrende eksponert high-key-bilde.

Det er selvsagt mange flere bevisste grep som gjør dette til et godt bilde. Belysning, plassering og posering, ansiktsuttrykk, et godt samarbeid modell-fotograf, utsnitt, etterbehandling osv. Det er ikke hvem som helst som kan lage et slikt bilde.

Er ikke sikker på det med hårstråene. Kanskje kunne skarphetsplanet vært en smule lenger bak, så hårstråene ble litt uskarpe, og øynene skarpere. Men det fungerer utrolig fint slik det er også.

Summa summarum er dette for meg et glimrende bilde.

- Kristoffer
André M.
:-)) Bildet har utbrente partier, mangel på svart og ''forstyrrende'' hårstrå. Og er fantastisk. Vi er nok enige, Kristoffer. ''Feil'' var skrevet med tilhørende apostrofer. Ironi er akk så vanskelig på web ;-)
André M.
PS, Stian: Og dette inspirerte meg til å teste ut noe high key til helgen. Kvinne med leppestift har sagt ok.
Inga Lill L.
Likte bildet godt. Fine toner og blikk. Veldig synd med støyen, spesielt på øyne og munn. Hvis bildet ikke var helt skarpt kunne du prøve å gjøre det skarpere i neat image istedet for et vanlig bildebehandlingsprogram. Der kan man leke seg og etter litt prøving og feiling kan man få et skarpere bilde uten korn. Viktig å ikke overdrive for da ser det ikke naturlig ut.

Hilsen
Inga Lill
Kristoffer L.
André: Jo da, jeg skjønte ironien. ;-) Ville bare poengtere det bevisste valget av eksponering og tonebehandling - en liten kjepphest jeg tar en ridetur på en gang i blant.

Selvsagt er vi enige. ;-)

- Kristoffer

S. N.
Dette fenger. Virkelig.
Uvant fokusvalg - som fungerer overraskende bra sammen med toner og blikk. Flott.
SN
Ketil K.
Hårete bra high key!
stian w.
Kult.. inspirerende å inspirere Andre:)

Tusen takk for lange fine tilbakemeldinger og tips!

:)
Avsluttet .
Dette er et følsomt flott portrett. Veldig flott.

-k
Tarjei Ekenes K.
vakkert

ser veldig bitchy ut

det er både irriterende og bra
in a positive way.

liker ikke bitchy damer og samtidig pirrende at hun er pen
shaker noe i meg

fett


:-D ! tarjei !
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu