En liten reinsdyrflokk II
Bildet inngår i albumet Reinsdyr -
Utstyr
  • Nikon D2H
  • Nikkor AF-S VR ED300 F2.8G IF-ED
  • Brennvidde300mm
  • Blenderf/5
  • Lukker1/250s
  • Filmtypedigitalt iso 200 RAW
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger410
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_162380} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Ketil K.
Flott bilde av en reinsdyrflokk, der blikket trekkes mot de 3 sylskarpt gjengitte reinene til høyre i bildet.

Hva med å øke ISO til 400 og sette ned blenderen til f8-f10 et sted? Du ville fått større dybdeskarphet uten å tape lukkertid. Og den økte støyen burde kunne kompenseres i Neat Image. Skulle forresten gjerne hatt føttene med på den nærmeste reinen.
Tom A. T.
Enig med Ketil. Flott og severdig bilde av flokken, men litt mindre blender hadde kanskje øket dybdeskarpheten nok til å få de to nede i venstre hjørnet skarpe også. Dog siden blikket lett lander på de skarpe til høyre er det ikke veldig viktig for bildeopplevelsen.
Vegard L.
Hei. Slenger meg på kommentarene til de andre. For øvrig fine fargetoner i bildet.
Mvh Vegard
Stig B.
Synes kommentarene til KK er gode her, slutter meg helt til alt han sier.

Skulle gjerne en gang opplevd dette synet. Du har etterhvert en god portefølje av disse dyrene i flotte omgivelser.

Mvh Stig
Ole Petter D.
Flott bilde. Enig med tidligere kommentaer. Mulig du hadde oppnådd noe av hensikten ved å ha fokuspunkt lengre til venstre i bildet. Ser forøvrig ut som du har draget på flokken. Lokker du eller?
Ole Petter
Hans-Gunnar H.
Takker for kommentarer alle!
KK Da dyrene kom inn i dette passet, var de mer spredd og de kom ganske fort! Jeg regnet med at de kom til og få lufta av meg dær de nå står, regnet ikke helt med at de 'stallet' opp men kom til og fyke igjennom! Planla derfor og ha færre dyr og at det var tilstrekklig med f5, men den gang ei! Burde selvsagt ha blendet ned endel hakk her, de sto såpass rolig at jeg tror jeg hadde tålt 200 iso! Men hadde de peist på hadde det sikkert ikke holdt med !/250 heller! Husker jeg var sliten etter en stabasiøs posisjonering før dyra kom så det glapp litt dær dessverre!.....

OPD: Joiking hjelper selvsagt;)

MVH Hans-Gunnar
Ketil K.
He-he - det skal ikke være lett Hans-Gunnar! Villreinsfotografering er stuntfotografering. De gangene jeg har sett villrein forduftet de på flere kilometers avstand, så jeg er imponert i utgangspunktet når jeg ser nærbilder av villrein. Og innvendingene er ikke veldig vesentlige, siden det er dyrene til høyre som drar blikket. Bildet er meget severdig det!
Morten W.
Vil bare si meg enig med KK over. Det er svært vanskelig å snike seg innpå disse. Eller kanskje satt du på vent? Svært bra resultat!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu