Hmmm..
Dette er et bilde av meg -(tatt av meg:)
med mitt Nikon Coolpix 990, og deretter behandlet i PS. Liker uttrykket.
Ja....hva skal jeg si, jeg er jo en superamatør, men synes dette er gøy.
Og liker kontraster i bilde slik som her.
KS
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2005-10-27 13:19:34
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon CoolPix 990
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriSelvportrett
  • Lastet opp
  • Visninger529
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_161867} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Eli L.

Det er et nydelig bilde du har laget! Enig med deg at uttrykket er fint. Sorthvit-arbeidet ser flott ut og bildet virker litt vått og drømmende med en viss fart i. Farten blir litt for stor for meg, tror det kunne kledd bildet å dempe farteffekten (uskarpheten) litt, slik at det ble mer rolig - i takt med det rolige og drømmende blikket ditt.
Frode H.

Hei

Dette fanget oppmerksomheten min meg en gang jeg så thumbnailen. Ser ut som et veldig fint portrett men jeg blir litt forstyrret av effektene. Skulle gjerne sett en sorthvitt uten effekter, tror jeg kanskje blir bedre.

fh
Gunnar S.

Enig med begge de to foregående. Stilig bilde, bra komposisjon og et interessant uttrykk. :) Men hadde det vært mulig å se en versjon uten effekter? Tror kanskje det fungerer vel så bra. :)

-G-
Kristine S.

Hei tusen takk for kommentarer :-)
Her er ubehandlet versjon.
Det lille grå område som er oppe i høyre hjørne forstyrrer meg (også det håret i panna, hehe), er dere enig at kanskje det hadde vårt bedre å fjerne det grå i h. hjørne med PS?
Frode H.

Ja det likte jeg bedre faktisk. Det grå kan du med fordel fjerne. Tror faktisk du kan med fordel kutte en god del på høyresiden, nesten inntil øret kanskje. OG jeg tror faktisk du kan kutte litt til av i bunn for slik det er så kommer haken mer eller mindre akkurat i bildekanten. OG ville jeg prøvd å jevne ut skyggene i ansiktet litt - hvis du forstår meg, gjort det lyse mørkere eller det mørke lysere. Men sånn bortsett fra det så liker jeg godt uttrykket og det at bildet er litt kornete synes jeg gir god effekt.

Sånn fra en superamatør til en annen :)

fh
Kristine S.

Hei tusen takk for innspill, skal se om jeg ikke kan få gjort dette:)
Fint dette her, flott måte å se nytt på ting man har ''låst'' seg på=)

KS
Kristoffer L.

Hei!

Det er alltid moro å prøve seg med PS-effekter for å se hva en kan få til. For min egen del synes jeg imidlertid det er uhyre sjelden at slike effekter tilfører et fotografi noe som gjør det til et bedre bilde.

Derfor er jeg glad for at du la ut versjon 2 av selvportrettet ditt. Dette synes jeg er et uttrykksfullt og godt bilde. Spillet av lys og skygge, tegningen av ansiktets form, og ikke minst øynene, kommer veldig fint fram her. Uttrykket er både vakkert og uutgrunnelig.

Småpirk: Litt uheldig at hakespissen tangerer billedkanten. Det lyse partiet i ansiktet er etter min oppfatning en tanke for lyst (tenderer mot utbrent i det lyseste), og skyggen kanskje litt mørk. Her kan du eventuelt justere kontrasten mellom disse litt ned (f.eks. med Levels).

Jeg synes imidlertid ikke du bør beskjære bildet, annet enn muligens for å fjerne trekanten øverst til høyre (høyresiden litt inn mot venstre).

- Kristoffer
Kristine S.

Tusen takk for alle kommentarer=)

-Og ja, helt enig det irriterte meg en del det at haken kom akkurat
kant-i-kant! Men... forbedringer er det alltid plass til=)

KS
bjørn b.

jøss , det var sexy bilde :) hilsen Stian eks
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu