Reinsdyr måler krefter
Bildet inngår i albumet Reinsdyr -
Utstyr
  • Nikon D2H
  • AF-S VR ED300 F2.8G IF-ED+ TC14EII
  • Brennvidde420mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/320s
  • Filmtypedigitalt iso 200 RAW
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger1231
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_161415} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Svein B.
Å steike!! Dette var da et knalltreff av to flotte bukker i kamp!! Det som desverre trekker litt blikket bort fra bukkene er den dominerende forgrunnen. Her hadde jeg nok mye heller prioritert luft over bukkene i stedet for å få denne forgrunnen du har her. Men det er virkelig et TOPP bilde det her- herlig med ansiktsuttrykkene og torvspruten rundt bukkene som gir fin dramatikk og bevegelse i bildet. Dette likte jeg!!

Mvh
Svein B
Rolf S.
Enig med S.B, dette var ett skikklig bra actionbilde fra Reinsdyras brunstkamp.
Mvh Rolf Selvik
Vegard L.
Flott bilde. Forgrunnen stjeler litt oppmerksomhet. Skulle kanskje hatt litt mer luft til venstre i bildet, men du verden et flott bilde.
Mvh Vegard
Stig B.
Underskriver initialbror SB med hud og hår her; Steikje godt.

Mvh Stig
Avsluttet .
Det olme øyet på han til høyre gjør susen...

Kutt mye nede og litt over og til høyre, og du har en innertier!

(Og fargemetningen er vel i utgangspunktet nokså moderat på en fil fra D2H, om jeg ikke har misforstått aldeles. Tror du kan øke metningen litt også.)
Bent O.
Hei Hans-Gunnar, dette bildet likte jeg svært godt!! Kan være enig i forslaget om å kutte noe i nedre kant, men for all del et knallbilde!! Har vært en del bilder på nettet i det siste av rein. Har selv prøvd å finne disse dyrene, men uten hell. Har vært en plass hvor jeg finner de på vinteren, men søkk borte på høsten. Kan du si litt om hvor du har fanget disse bukkene??

Mvh Bent
Steinulf L.
også med gresset som spruter1 Meget bra, spesielt om du friserer bunnen litt.
Hans-Gunnar H.
Takker for kommentarer folkens! lurte på og kutte under, men jeg synest det balanserte slik det er også, synes forgrunnen er med på og lage 'mer' dybde men den er volsom!!!......får se hva den videre behandlingen av bilde blir!
KSH, i adobeRGB som filen er lagt ut i blir den litt blassere enn ved og prossesere riktig i sRGB, så du har helt rett at denne er litt slapp, men den tåler helt sikkert enda litt mer;)
BO Disse er foreviget i forrelhogna (sør), ved sørlig vindretning ender de opp i sør, norlig i nord....osv. de trekker på vinden og beveger seg endel så det kan fort bli langt og gå spesielt hvis du feilberegner i forhold til vindretning og blir liggende bak! Ved planlegging av tur, følg med på været for område så har du god sjanse for og finne dem!
MVH Hans-Gunnar
Oddvar B.
Storveis! Litt slappe farger og kutting i bunn er nevnt.
Bent O.
Takker så mye for info Hans-Gunnar. Kan du gi meg litt nærmere info om hvor Forrelhogna er?? Litt ukjent område for meg. Ha en fin dag.

Mvh Bent
Hans-Gunnar H.
Oki. Bo, Tynset er et fint utgangspunkt, avgrensinga av trekket for disse dyra er rv30, rv3 og E6! Hele fjellområde i mellom disse veiene holder hoga reinen til i! på http://www.hognareinen.no/ vil du finne masse bra info om område!
MVH Hans-Gunnar
Bent O.
Takker igjen for glimrende info!! Må opp å prøve dette til neste år.

Mvh Bent
kai j.
Flott fanget dette her, fart og action, bra at det er bevegelse i gevirene. Et bra bilde av bukkenes brunstige liv.

Mvh Kai Jensen
Magnar L.
Måtte bare kommentere dette bildet. Dette er noe av det beste jeg har sett av reinsbukker i kamp. Knallbra! Litt for mye forgrunn er nevnt, men ellers ingen ting å trekke. Mine bilder fra turen ble bare så midt i laget, men neste gang...

mvh Magnar
Ketil K.
Flott actionnærbilde av skapninger som neppe er lette å komme på nært hold av! Likte øget på den til høyre.
Hans-Gunnar H.
Takk til dere siste også!
BO Anbefaler deg på det sterkeste en tur til nesteår!
ML: Takk, har da forsatt mye og strekke meg etter ihverfall hvis man tar en titt i kjellertrappa di;)

MVH Hans-Gunnar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu