Gyldne tider
Utstyr
  • Canon EOS 350D
  • Canon EF 70 - 200 f4 L
  • Brennvidde190mm
  • Blenderf/6.3
  • FilmtypeRAW ISO200
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger339
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_160275} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Torbjørn K.
Dette synes jeg ble stemningsfullt og vakkert. Fine varme farger og bra komposisjon. Synes det er litt synd at steinen til venstre er kuttet.

Torbjørn
Christian H.
Ville kuttet en god del i bunnen, for eksempel over refleksjonen av himmelen. Ellers godt sett og god utnyttelse av lyset. Liker godt at både steinene, sivet og disen strekker seg over hele lengden i bildet, men i hvert sitt dybdeplan. Syntes godt dybdeskarpheten kunne vært jobbet litt mer med, sånn det ser ut for meg er steinene i forgrunnen litt uskarpe.
Atle Q.
Hei Nils! En stund siden nå : )
Et nydelig lys! Steinene & sivet kommer i rad etter rad...
Ville nok beskjært bidet til høyre for de 2 steinene som forsvinner ut av venstre bildekant.
mvh Atle
Steinulf L.
Ville også kuttet litt i venstre kant for å få bort steinen som er kuttet, samt litt i bunnen for å rendyrke flateinndelingen. Vakkert lys.
Inger-Lise S.
Hei! Dette var et fint motiv! Disen som ligger over vannet gjør seg godt sammen med lyset, fargene og den flotte speilingen. Det gir sammen en veldig god stemning i bildet.
Steinen til venstre plager ikke meg.Den kan jo være en forlengelse av land, og det er fint lys på den.Samtidig er det jo plass til kutting der om du ønsker.

Inger-Lise:)
Avsluttet .
Jeg synes at lyset, tåkedisen i bakgrunnen og speilingen gjør dette til et fint bilde. Kanskje litt kutt i bunnen som nevnt tidligere.

MvhJRH
Fred S.
...og da snakker vi ikke om svensk gammel-pop, ser jeg. Et tradisjonelt motiv for denne tiden av året, men ''over gjennomsnittet'' godt hjulpet av tåkedisen i bakgrunnen, fine og ikke for påtrengende speilinger, vakkert lys , og rekken med steiner. Er nok enig at den i venstre kant kanskje ikke burde ha vært der, men overvettes plagsom er den ikke.

vh fred
Nils G.
Takk for alle kommentarene.
Jeg vurderte også å klippe på venstre side men forlot tanken igjen fordi jeg synes at bildet tjener på den store bredden. Jeg er forøvrig helt enig i at steinen ikke burde vært halv.

Nils
Knut Andreas K.
Fint motiv, men jeg syns ikke kvaliteten på bildet er bra nok.

Om det skyldes beskjæring eller bare uheldig fokus vet jeg ikke, men syns det blir for grumsete. Tror ikke det bare kan skyldes jpeg-komprimeringen...



mvh.
Knut A. Kvåle
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu