Licie
Jeg trenger hjelp til dette. Jeg ønsker at lage et bilde min gamle hyggelige tante kan gi bort til venner og bekjente i forbindelse med julen. Jeg vet at hun vil bli virkelig gla for dette. Men er dette godt nokk, eller må jeg jobbe videre?
Mener sjøl at dette ble ok
Bildet inngår i albumet Portrett - Billeder av familje, venner, kolleger og mennesker jeg har truffet.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2005-10-17 15:10:53
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2005-10-17 15:16:01
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2005-10-17 20:15:08
    Versjon #4
  • Lagt inn: 2005-10-19 19:17:26
    Versjon #5
Utstyr
  • Canon EOS 350D
  • Canon EF 70-200/2.8L IS USM
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger470
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_160232} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
emil w.

liker bildet jeg men fargetonen fungere ikke for meg bedre i svart hvit
mvh ewb
Morten J.

Takk til Emil, men det må da være andre som har en ærlig mening også ?
Morten.
Espen A. I.

Jeg har ikke noe peil på portrett og øver på det selv. Her ser jeg at lyset er veldig bra. Du får frem alle ansiktets konturer og det liker jeg. Som kort er dette mer enn bra nok. En ting som jeg synes trekker ned er manglende skarphet på hennes øyne. Fin positur. Istedenfor å gjør dette meget orginalt kan du kanskje gjøre noe mer sprekt med henne? Kanskje sette henne i en annen setting. Dette er bare et forslag. Ditt bidrag fungerer veldig bra, dog i S/H.

eSpen AI
Helge R.

Mener V1 er en utmerket julepresang. Liker de duse fargene, mener at smilet og øyekontakten gjør bildet severdig.
;)Helge
Ivar H.

Veldig bra utgangspunkt, god kontakt med modellen og hudtonar og slikt ser veldig bra ut (på min noko dårlege skjerm). Trur kanskje eg ville ha ''tona ned'' gulltanna litt. Det eg er mest usikker på er kombinasjonen med sepiatoning på modellen og gråtonar i bakgrunnen. Trur kanskje versjon 2 fell litt meir i smak hjå meg. I versjon 3 vert modellen veldig mørk, litt dyster og tungsindig, verkar det som, så den ville eg ikkje ha brukt. Du kjem sikkert til å jobba meir med denne før du er ferdig, det er enno lenge til jol. Eg ville ha prøvd ulike grader av sepiatonar, då eg synest modellen kledde det veldig bra.
Hans Henrik F.

Starter med å si at jeg ikke er noen ekspert på dette (heller), men tenkte jeg skulle kommentere allikevel. Synes dette er et flott portrett som jeg er sikker på din tante er fornøyd med. Du har nok, som antydet av EIA over, ikke truffet helt 100% på øynene med fokus (litt skarpere på nesetippen), men jeg synes allikevel dette er bra. Godt smil og et ''lun'' blikk. I tillegg, ville jeg nok også vurdert å tone ned skinnet i hjørnetannen litt. Det synes sikkert tante også er greit. Liker klart best v2, da jeg synes v1 har litt for sterk sephiatoning (brun kant på skulderen også). v3 får litt for sterk kontrast til bakgrunnen, synes jeg. Men som IH sier, det er lenge igjen til jul, så her er det bare å gå igang. Har du prøvd plug-in'en til PS fra Otikerverlabs? De slo meg bare at du sikkert kunne lekt deg litt her hvor det er masse gode utgangspunkter. Gratis er det også! http://www.optikvervelabs.com/download.asp Lykke til !
Morten J.

Takker for alle kommentarer.

Har valgt å satse på SH i dette tilfelle. Kommentarer omkring fokus er korrekt. Jeg må bli bedre til å fokusere på øynene, spesielt med blender ned mot 2.8.

Har klonet bort speilingen fra gulltannen også. Så det ikke før det kom kommentar.

Mye nyttigt å lære her og jeg takker enda engang.

Morten
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu