En uheldig måke
Utstyr
  • Canon EOS 10D
  • Sigma 18-125mm 1:3,5-5,6 DC
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriIndustri
  • Lastet opp
  • Visninger568
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_159518} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Andreas S.

Heisann! Dette var stilig:) Håper for måka sin del at den er klona inn, hvis ikke må jeg le! Dessuten er skulpturen fint i bildet med gode farger. Hilsen Andreas
Gunnar B.

Neida. Den uheldige måken hadde kilt seg nedi sprekken for egen maskin, og er (var) ikke klonet eller plassert der. Etter noen få bilder forsøkte jeg å vippe den ut og opp ved hjelp av en pinne, men den virket svært sliten og utmattet.. ;-(
Avsluttet .

Hehe, jeg må le.. For å se bortifra måken var det veldig pent å se på. Symmetrisk, klare farger. Okei, jeg klarer ikke helt å se bortifra måken alikavel. Stakar.
Camilla S.

Heisann

Pent bilde, dekorativt, men synes virkelig synd på denne stakkaren som er kommet i mellom søylene. Nesten litt morsomt, men samtidig trist.
Fine, klare farger.

-Camilla
Avsluttet .

Første jeg tenkte var at bildet hadde fine farger og en fin symmetri, før jeg så den stakkars måken. Da måtte jeg le litt inni meg. (ja jeg vet, jeg kommer til å brenne) Håper virkelig du fikk den løs til slutt! Stakkars dyr..
Erik Altmann M.

Kult bilde av kult motiv. Du kunne kanskje klonet inn andre dyr eller mennesker her også, he he. Måken var fin den, og gjorde bildet veldig humoristisk. Minner med litt om en av ''MOI! MOI!'' måkene i filmen ''Finding Nemo''.
Trond H. T.

Håper også du fikk løs måken...

Ellers så er det som kan sies om symetrien sagt. Helt flott. Har sagt det før og sier det igjen: av og til er man bare på rett sted, til rett tid og med rett utstyr.

Mvh.
Trond
Gunnar B.

Jeg forsøkte å pirke den ut med en pinne. Den var hinsides, døden nær. Enset meg ikke.
Torgeir T.

Bra bilde, liker fargene og symmetrien, men hvordan i all verden kom den måken seg inn der? Første selvmordsforsøk fra en måke jeg noen gang har sett...
Alexander H.

Jeg syns dette bilde var litt morsomt.. det var framstilt på en morsom måte.. det er jo selfølgelig synn på måka, men det er sånn som skjer. Bra symetri i bilde, fin komposisjon..
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu