Blikk 01
Tok dette nærbildet av min 11 årige nevø i går.
Bildet inngår i albumet eyes xx/xx/xx - Øyne er noe av det som fascinerer meg mest. Derfor vil jeg gjerne dedikere en serie til emnet.
Utstyr
  • Olympus E-10
  • -
  • Brennvidde36mm
  • Blenderf/2.8
  • Lukker1/160s
  • Nei
  • AnnetLa på et nytt lag, og tok fargene bort fra dette. Tok videre bort øyet for å få fargen frem. Slet litt med øyenvippene - de blir dessverre brune pågrunn av fargen på det bakerste lag.<P>
    <br>
    Leirvoll, Olympus, Svein Arild, Adobe.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger165
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_15863} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Haiman A.

Bra!

::Haiman::
Susi C.

Enkel bild som egentligen inte sager just mig sa mycket men den ar anda intressant. Kanske mycket tack vare den intensiva blick som din nevo innehar.
Marius J.

Synes dette var meget stilig ! Nettopp det intense blikket gjør mye av bildet !
Jarle Hrafn G.

Fin komposisjon. Nær perfekt kontrast.
Middels originalt. ;^)

Men det irriterer litt at du har ørlitegrann farge på øyet. Akkurat for lite til at det blir kult, og for mye til at det blir ignorert. Men som sagt; ellers fett.
Henry L.

Takker for alle kommentarer så langt. Regner med det kommer en DRØSS mer senere, selvsagt.<p>Joda, du har helt rett - det var som jeg skrev øverst også .. jeg slet litt med øyenvippene (å beholde dem sort/hvitt).<p>Syntes egentlig det er litt rart, men ofte så er det de bildene man overhodet ikke regner med skal bli noe, faktisk blir noe. Historien bak dette bildet, er det at min nevø lar seg ALDRI bli fotografert (han hater det.) Den kvelden spurte han om han kunne få ta et bilde med min hellige E-10. Jeg svarte ''Ja, men da skal jeg ha NÆRbilde av deg!'' .. så snappet jeg dette .. og vips. :)
Henry L.

JHG - Leser kommentaren din igjen, så tror jeg at jeg misforstod litt. Hele ideen var å ha farge på øyet - bildet uten denne fargen er helt uinteressant syntes jeg. (Kan vise deg det senere)<pJeg lurte på om jeg skulle ta Mer farge, men da ble det nesten for intenst. Syntes igrunn det passet best sånn det står nå.
Ishi K.

Fint utsnitt, men er enig med JHG. Han sier ikke at du ikke skal ha farge i øyet, men må ha en sterkere farge. mvh K.
Henry L.

Hva? Er dette Norsk? .. ;)
Henry L.

Neida .. jeg prøvde med mer farge, men da blir øyet for klart. Den .. tja .. ''mystiske'' feelingen forsvant fullstendig. Blikket var ikke lengre intenst, bare et stort malplassert blått øye.<p>Takker selvsagt for kommentaren - takker alle - men mer farge og jeg fikk mer effekt enn jeg ønsket. Mindre farge, og effekten forsvant.<br>Men klart - kanskje du/dere hadde likt det enda bedre med mer farge.<p>Folk er så forskjellige nå til dags. Mye bedre før, da likte alle det samme. :)
Ishi K.

Da var det en kjedelig verden og. ;) K.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu