Natt ved Snøhetta
Første bilde fra turen min til Snøhetta forrige helg. Dette bildet er tatt like utenfor teltet mitt, ikke så lenge etter solnedgang.
Bildet inngår i albumet Tur til Snøhetta - Kanskje litt inspirert av å ha nylig sett Lars Monsen DVD-en, pakket jeg telt og kamera og dro på tur til Dovre og Snøhetta helt alene. Denne serien formidler noen av de storslagne naturopplevelsene denne helga i starten av oktober.
Utstyr
  • Canon 10D
  • Canon 17-40mm f/4L
  • Brennvidde17mm
  • Blenderf/16
  • Lukker20s
  • FilmtypeISO100 RAW
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger854
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_158506} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (23)
john henning b.
nydelig bilde bra overgang i bilde jeg ser ikkeså mye å sette fingeren på
john henning b.
nydelig bilde bra overgang i bilde jeg ser ikkeså mye å sette fingeren på
Samuel J.
Deilig bilde!

Fargene er perfekte, samme er komposisjonen. Spesielt spennende med steinene som ''leder'' deg innover i bildet. Bra jobba!
Steinulf L.
Fint at du valgte en løsning som ikke var helt silouett. Vakre fargetoner. Ser frem til flere bilder i serien din.
Audhild E.
Dette var bare helt nydelig!
Veldig fint med steinene i vannet i tillegg til speglingen!
Mvh-Audhild
Inger-Lise S.
Vakkert bilde! Fin komposisjon og lekre blåtoner. Slik har jeg ikke sett Snøhetta før. Harmonisk bilde.

Inger-Lise
Kurt S.
Steinene og de forskjellige blåtonene gjorde seg veldig fint.
Flotte silhuetter.
Et spennende og fint bilde.
Mvh Kurt
Odd Tore S.
Nydelig bilde med fin og kald senkveldsstemning.
Blåtonene er herlige, og det gjør seg at Snøhetta står litt ut fra den mørkere forgrunnen. Bra at speiling og steiner stort sett holdes adskilt.
Som vanlig savner jeg en antydning av overgangen mellom vann og land, men jeg innser naturligvis at det ligger utenfor det teknisk mulige når det er såpass mørkt.
Odd Tore
Magnar B.
Nydeleg dette! enkelhet… to fargar… enkle reine former. Samtidig gjer den vesle brisen på vatnet at det ikkje blir for stilisert… skaper eit lite spenningsmoment. Steinane lagar ei harmonisk og behageleg line ned mot høgre hjørnet …korresponderer m horisonten som går motsatt vei. Flott!
Venche J.
Stiller meg i køen av beundrere. Dette ble flott - rett og slett.

Nydelig lys og flott blåfarge. :)

Wenche.
Tone A.
Vakkert naturbilde med nydelege blåtonar!! Du har verkeleg fanga ''den blåe timen''. Flott lys, skarpe steinar bortover i det speilblanke vatnet. Snøhetta har fine former og lyset bak framhevar dei fine linjene og formene. Fine speglingar. Heile bildet har ei flott stemning som uttrykker ro. Ein kan såvidt skimta litt snø på Snøhetta. Lyset og blåtonane gjer mykje for bildet. Flott komposisjon!
:) Tone
ingebjørg fyrileiv g.
vidunderlig vakker...så hærlig det måtte være å sitte der helt alene og lytte til stillheten..Så klart vann og klare farger. Perfekt.

hilsen ingebjørg
Inger Anne Maritsdotter V.
Imponerende vakkert og stemningsfullt.
Så rene toner og et velkomponert bilde.
Nydelig resultat!

Inger Anne
Torbjørn K.
Hei og takk for all ros!

Var ganske skeptisk til å dra da langtidsvarselet tidligere i uka meldte regn, snø, stiv kuling og opp mot liten storm i høyfjellet. Dette så likevel ut til å passere natt til lørdag, så jeg bestemte meg for å dra på tur likevel. At det endte opp med å bli skyfritt, stjerneklart og så å si helt blikkstille natt til søndag hadde jeg absolutt ikke forventet!

Fikk også sett mye moskus og rype, men siden jeg bare hadde vidvinkel med meg så fikk jeg ikke tatt noe brukbare bilder av dette. Nå har jeg dog nettop fått en 300mm i posten, så det spørs om jeg ikke må ta meg en ny tur til Dovre før vinteren kommer.

Torbjørn

Ketil K.
Utrolig rent og pent naturbilde. Vakkert!
Espen A. I.
Dette er et bilde med klasse og stil.

Espen AI
kai j.
Flott bilde med fin grafisk virkning, likte godt den blå tonen mot de svarte elementene, fin indeling av bilde.

Mvh Kai Jensen
Jan Frode A.
Det ser ut som om du har hatt full uttelling her. Vakkert landskapsbilde med et flott lys som gir gode valører. Blåtonene er bare helt lekre!
Liker oppbyggingen av bildet, med fin inndeling. Spesielt forgrunnen med steinene som leder blikket innover i motivet, er meget bra. Fint med kontrastene lys/mørk som gir en spesiell stemning. Teknisk meget bra.

mvh Jan Frode
Avsluttet .
Enig med JFA - her har du fått til noe særdeles bra.
Det første som slår meg er de klare og rene blåtonene, samt den nydelig speilingen i vannet. Snøhetta fremstår som en vakker siluett. Teknisk sett er det også meget bra. Full pott fra meg.

MvhJRH
Avsluttet .
Utrolig bra lys og stemning i bildet! Likte spes godt linjen som stenene fra nedre høyre hjørnet lager innover i bildet. Skaper en fin dybde.

Mvh

PMN:-)
Stine J.
Hei Torbjørn,

Nydelige blåtoner og fine siluetter av en vakker natur. Et godt planlagt og pent presentert resultat. :-)

mvh Stine
John-Tore G.
Absolutt et pent bilde som kunne gjort seg på veggen. Jeg liker veldig godt roen som er i naturen og den synes jeg at du har klart å formidle her. Jeg er kanskje litt enig med Odd Tore når det gjelder overgangen mellom vann og land. Uansett et nydelig bilde.
mvh John-Tore
Kjell G.
Annerledes og flott Snøhetta-bilde. Det var ikke akkurat for mye vindstille på de kanter i høst. Den speilblanke vannflaten er selvsagt avgjørende for at bildet ble så fint. Bra arbeid, både med kamera og komposisjonen!

mvh kjellg
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu