Learning to fly
Bildet er tatt av en gutt jeg er veldig glad i. Her lærer han seg å sykle. De første tråkkene uten støttehjul, det er vel noe de fleste husker.
Skulle veldig gjerne fått med meg hele speilbildet i vanndammen, men sånn ble det bare ikke. Ellers liker jeg hvordan bakgrunnen brennes ut og forsterker fokuseringen og kontrasten på gutten.
Utstyr
  • Nikon coolpix 5000
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger322
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_157725} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Daniel G.

Hei, dette var et kjempe stilig bilde, liker veldig godt bevegelsene i vannet som får bildet til å se veldig levende ut. Ellers er det lite å si annet enn at jeg likte bilde veldig godt.
Lykke til med syklinga

Mvh Daniel
Avsluttet .

fett bilde. bakgrunnen er der uten å ta oppmerksomheten bort fra gutten. også likte jeg tittelen, og hårfrisyren :)
Unn Marit F.

Hehe, frisyren var kanskje aller tøffest! Motivet er kult, levende, og litt dramatisk, forsterket av vinkelen og kontrastene. Kjempekult! Det plager meg faktisk litt at bakgrunnen er så utbrent, men det er kanskje bare på denne skjermen det ser så fælt ut. (ingenting mot bildet - alt hvitt ser grusomt ut her :p)
Men - kritikk: Litt midtstilt? Ville vært litt mer logisk om han hadde litt plass å sykle på, dvs litt mer luft foran, kanskje litt mindre bak. Ellers veldig bra! :)
Espen A. I.

Artig barnebilde som alle og enhver blir i godt humør av.

Espen AI
Christina J.

Jeg synes dette var et stilig motiv! du har rett i at det ville nok vært bedre om du hadde med hele speilbildet!!
Jeg ville nok brukt en raskere lukker og lavere blendertall og lagt bakgrunnen ut av fokus, slik at oppmerksomheten blir lagt bedre på personen i bildet og da ryddet opp i den, i mine øyne, Rotete bakgrunnen..
CJ
Erik Altmann M.

Tusen takk for bra og konstruktiv kritikk. Jeg er enig med CJ her at kortere lukkertid og lavere blendertall ville gjort bakgrunnen ut av fokus og gitt bildet et sterkere inntrykk. Nå har jeg en ny linse og et fetere kamera som vil gjøre dette enklere for meg.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu