Rudi.......
Veldig motvillig, men hva har man ellers venner for?
Utstyr
  • Nikon D70
  • Nikon AF-S 12-24mm 1:4 G ED
  • Brennvidde12mm
  • Blenderf/9
  • Lukker1/500s
  • FilmtypeISO 200, RAW
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger1424
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_156985} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Espen A. I.
Oj. Dette var et bilde jeg ikke har sett maken til. Vanskelig å si noe negativt, men jeg liker ikke fargen. Den er for sterk, men den tilføyer bildet noe også. Er veldig usikker. Komposisjon og lyset er fint, men venstre del av bildet er nok litt for mørkt. Vakker stemning du gir i bildet ditt!
Avsluttet .
Flott komposisjon og bra stemning i bildet.
Ville ha prøvd å tone ned gulfargen på himmelen en liten smule
Anders Patrick K.
et sterkt landskapsbilde i din umiskjennelige stil. Har du brukt graderingsfilter? Gir meg lyst til å reise nordover på fotosafari! Har du prøvd DEE funksjonen i capture?
Den har kanskje noe å tilføye et bilde som dette, om du ikke er ute etter sterke kontraster i bildet.
Anya K.
Hei.. tusen takk for kommentarer på bildene mine! :)

Du har mange flotte bilder Gaute, det må jeg si. Men dette skillte seg ordentlig ut!! Så utrolig flott.. Sterke, klare farger med fine kontraster. Synes ikke det gjør noe at det er litt mørkt rundt, tvert imot.. det er med på å skape den stemningen som er. Ser for meg en litt trist stemning..

Anya
Jarl L. B.
Greier ikke å bestemme meg om fargen er litt for mye av det gode. Men hva jeg er helt sikker på er at dette er et stemnigsfullt og flott bilde som ville sjort seg i flere fargetoner. Svært bra!!
Lars Otto E.
Liker den kraftige fargen og stemningen lyset gir. Men det er ett eller annet med joggebuksa til karen som gjør at han ikke passer sammen med den gamle brygga. Ødelegger totalinntrykket hos meg. Men ellers et nydelig bilde.
Avsluttet .
Hmmm... ka kan eg sei?

isje hørr på di negative kritikane.... bilde e sinnsikt bra!
Kaffor ei joggeboska?
Marion N.
Veldig flott, god dynamikk og ei fin stemning. Men eg likar heller ikkje fargetonane, får følelsen av at eg ser på motivet gjennom ein knall gul solskjerm.......

Mvh Marion
Torgeir E.
Rett og slett knall bra…!!
Jan-Eilert P.
Ser ut som du har økt fargetemp. meget kraftig for å få varmtone-effekten. Ganske så vellykket, men foreslår å legge deg et par tusen Kelvin lavere. Tror det blir penere. Ellers stemningsfullt og flott

Jan-Eilert
Rune L.
Malerisk fargegjengivelse. Eventyrlig stemning. Liker fargene.

Mvh
Rune
Johan G.
Dette bildet er en vinner (!). Går ikke i glemmeboka med det første. Stemninga er magisk ! Vesentlig at du har begrensa lyset nærmest i bildet.

FANTASTISK !
Fredrik S.
Faen heller mann, du tar jo helt episke bilder!! Har sett gjennom opplastingene dine nå og dette er bare fantastisk!!!!!!!!!!!!!!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu