• Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2005-09-21 21:47:52
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon 20 D
  • Sigma 105 mm 2.8
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger399
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_156406} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Espen A. I.
Dette var meget vakkert. Flotte ''usynlige'' linjer bak motivet. Gjentagelse av farger og ro over bildet som jeg sjelden ser.
Tone A.
Eit nydeleg bilde av hårsveven med fine fargar, fin lys og og fin dus bakgrunn med både linjer og fine former. Fint lys på hårsveven som er skarp på nokre av kronblada. Fint med knoppen som også strekk seg mot lyset og linjene i bakgrunnen. Eg likte best v2 pga litt meir fargar og kontrast. Bakgrunnen gjer mykje for bildet med dei gule duse blomane og linjene. Fin komposisjon, med eit mest malerisk uttrykk!
:) Tone
Avsluttet .
Dette likte jeg. som espen sier, flotte linjer i bakrunn, med meget behagelige farger. Blomsten i seg selv er kanskje ikke så spennende men slik som den her er framstilt bringer det frem er veldig bra bilde.
Arti at du i tilleg på høyre siden av blomsten tok med en knop som ikke har blomstret enda.
Odd Tore S.
Fin busteblomst med gjentagelse av fargene i bakgrunnen.
Litt vel lys på enkelte kronblad, ellers behagelige farger i begge versjoner. v1 er OK på denne skjermen, v2 er mørk nok uten å være for mørk.
Men jeg synes ikke så mye om de mørke linjene på begge sider av blomsten, bakgrunnen hadde vært roligere uten disse. Det er også antydning til en litt skarp overgang i lyshet rett ved knoppen. Vet du hva dette skyldes?
Odd Tore
Nina S.
Veldig vakkert dette med nydelige farger og gjentagende motiv i bakgrunnen, et annerledes makrobilde som formidler kraft i blomsten og har et malerisk uttrykk.
Mvh Nina
Anne-Britt L. M.
Takk skal dere ha,- jeg har fått inspirasjon av Ann Forberg ang. bildebehandling og da gikk jeg igang.
Odd Tore: Overgangen ang lyset du nevner er også på orginalbildet så det er nok en lystripe gjennom trærne eller noe sånt.
Ellers har jeg mekket mye og har nesten fått musesyke.
Takk til deg Ann.

Anne-Britt
Bente K.
Dette ble et utorlig flott bilde. Det ble både spenstig og harmonisk med den lysende gule blomsten + en liten knopp mot denne utorliog fine bakgrnnen.
mvh Bente

Frank W. G.
Hei!
Et fint bidrag som formidler både sårhet og kraft. Bakgrunnen, og da spesielt høyre side veier opp for hovedmotivet. Enkelt og bra formidlet.
Skulle vært interessant å sett hva Ann hadde formidlet til deg.
Nå venter Skagen, og motivene bør ligge på rekke og rad vil jeg tro.

Frank
Steinulf L.
Dette synes jeg var flott, spesoielt v#2. fine farger og god balanse i komposisjonen.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu