Silas badedyr
Bildet inngår i albumet Silas -
Utstyr
  • Nikon D70
  • Nikkor 18-70
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger414
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_155930} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Fred S.

En god fnis virker foryngende, fnise-Elise; så hvis jeg kan holde deg ung med rare titler på bildene mine, skal jeg fortsette med det.
Så får jeg til gjengjeld fnise litt til uttrykket på Silas Badedyr, kanskje han er litt sjokkert over å ha en så fnisete mor ?
Nåvel, bortsett fra at ungen er søt og artig er vel ikke bildet all verden, jeg tenker da f. eks. på den temmelig tilfeldige bakgrunnen. Hadde dette vært i tida før vi fikk delingen mellom galleriet og kritikken, ville du nok ha fått kommentarer om at dette hører hjemme i familiealbumet. Men har en unge, så har en motiv, så jeg regner med at det kommer mer spennende bilder av unge Silas etterhvert.

vh fred
Elise K.

Nå skulle jeg lissom komme med en god kommentar tilbake da, men jeg fant ingen som passet og rimet på Fred...hehe... fred-redd, fred-pledd, nei, jeg skal ikke gå der... (ups, bodd litt lenge i utlandet kanskje - en direkte oversettelse av I wont go there). Jepp jepp.

Nei, det er kanskje ikke det beste bildet av han, når jeg tenker meg om (men så er de ikke veldig lette å få heller da)... og bakgrunnen var alt annet enn tilfeldig. Jeg likte den bakgrunnen, jeg da, men den funker kanskje ikke allikevel... Ja ja. Tåler kommentarer som at det hører hjemme i fotoalbumet, jeg, kanskje fordi jeg prøver å styre unna de bildene. Noen ganger er man bare litt blind på egne bilder, tenker jeg.

Mvh Elise
Jan Frode A.

Fnise-Elise, den var jo ganske så artig :-)
Det er viktig å ta vare på øyeblikkene, og det syntes jeg du har gjort veldig bra her. Balja plassert på en betongplatting foran en vegg, joda....omgivelsene kunne kanskje har vært mere spennende, men allikevel, jeg syntes dette er bra. Litt usikker på om du kunne ha valgt et tettere utsnitt, en beskjæring inn forbi takrenna.
Silas har et herlig uttrykk her. Slike bilder og øyeblikk vil garantert gi dere mange trivelig stunder i ettertid, der dere begge kan sitte å fnise og mimre.
Lyset og tonene er fine, og bildet har en kvalitet som ligger over et gjennomsnitts albumsbilde, syntes nå jeg da.

mvh Jan Frode
Jan Frode A.

Hmmm....litt korrigering av meg selv:

1) det heter vel nedløpsrør
2) ang. album, der skal stå kvalitet som ligger langt over et gjennomsnitts albumsbilde.

Det begynner visst å bli seint........

mvh Jan Frode ;-)
Tine K.

Kjempe søt krabat
Eyvind R.

Et morsomt bilde som jeg tror ville vinne på beskåring på venstre side slik at du bare får med vegg.. Bra!

MVH Eyvind
Fred S.

Hei igjen; ja, jeg var vel litt hastig i går kveld, men ser at andre har påpekt det jeg mente: Beskjær, og gjerne ganske mye, så har du et helt annet bilde ! Det er jo uttrykket til gutten som gjør bildet, derfor trenger du hverken busker eller nedløpsrør. Veggen bak er ok den, men en jevnere vegg ( altså ikke panel), ville hjulpet enda mer.

PS: Rimer ikke på redd og pledd, men ved, ned og bred. Det er den norske ''freden'', har sammenheng med dato og år jeg ble født. Er nok ingen ungsau lenger, desverre...

vh fred ( med laaaang -e-)
Pål Hilmar S.

Tror jeg ville gått for n beskjæring her, jeg også. Uttrykket er kostelig og verdt et klarer fokus på.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu