Bildet inngår i albumet Fönster -
Utstyr
  • Canon EOS 300D
  • Canon EF-S 18-55 mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger543
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_155679} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Inger Anne Maritsdotter V.
Et klassisk motiv fra din kant - velkomponert og stilfullt.
Likte det.
Mvh-iav-
Janne L.
Jeg gikk forbi en bygning i går som har veldig mye vinduer. Jeg passerte byggningen i en slik vinkel at jeg kunnet fått en slik stram komposisjon. Da jeg såg det tenkte jeg faktisk på deg. Så dette var bra, og det var deg!
Janne
Avsluttet .
Jeg blir trist. jeg lite bildet ditt. men dette er jo trist. god komp, klassisk og fin.
Mvh
Mikal Strøm
Torbjørn K.
Veldig din stil dette her, med både symmetri, velvalgt komposisjon, sort-hvitt og selvfølgelig fotgjenger på rett sted. Jeg synes kanskje det blir litt kjedelig og lite nyskapende i forhold til hva du har gjort før, men det passer absolutt bra inn i serien din.

Torbjørn
Kristoffer L.
Godt levert igjen, som vanlig, en nær sagt prikkfri komposisjon i mine øyne.

Likevel må jeg si meg enig med Mikal. Det gjør meg trist. Sammen med mange andre fra denne serien, sier dette bildet mye om mange menneskers vilkår i det Herrens år 2005.

Disse bildene utgjør også en sosial dokumentar.

- Kristoffer
Odd Tore S.
Typisk en av dine geometrier, like typisk vel gjennomarbeidet og komponert.
På grensen til å være trøsteløst, i alle fall ganske så sjelløs bomaskin hvor økonomen hadde mer innflytelse på formen enn arkitekten (håper jeg, for arkitektens skyld).
Men på sent 60-tall og tidlig 70-tall var man glad for et slikt tilbud, særlig om man var enslig og egentlig ikke regnet som berettiget til annet enn hybel på fremleie.
Odd Tore
Nina S.
Du har klart å formidle denne følelsen av tomhet i en steril verden, ser for meg en gigantblokk a la ammerud hvor det er kun en bit av blokka vi ser her i dette bildet, tomheten understreket av den enslige personen på bildet.
Veldig bra.
Mvh Nina
Jan Frode A.
For endel år siden, tidlig på 90-tallet, kjørte vi gjennom et boligområde like utenfor Dresden på vei til Praha. De store grå blokkene, og tristessen rundt, gjorde sitt til at ordet 'Østblokk' fikk en annen betydning.
Jeg syntes du formidler mye av dette inntrykket i bildet ditt. Veldig bra, og som vanlig fra deg: komposisjonen og utsnittet sitter. Fin formidling.

mvh Jan Frode
Kurt S.
Stram og fin komposisjon, teknisk flott og et typisk ''Johan-bilde'' -:)
Tristhet, ensomhet og annonymitet er noe man kan få assosiasjoner til når man betrakter bildet. Kanskje slike følelser kommer lettest frem ettersom du har bildet i s/h. Tror kanskje dette er noe av det du har til hensikt å formidle.
Det kan imidlertid være helt anderledes.
Slik f.eks: Personen er på vei hjem til sin trivelige og lune leilighet.
Hun/han trives her, har gode naboer og kan faktisk ikke tenke seg å flytte.
Vankelig å si-:)
Slik gir iallefall bildet rom for flere tolkninger.
Mvh Kurt
Arne P.
Steinhard komposisjon. Linjene er fantastiske og går rett igjennom bildet.

Syns virkelig du får formiddlet den kalde storby blokk følelsen her. En gammel og sliten boligblokk, ser nesten trist og forlatt ut. Mennesket i bilde ga det bare mer liv og gjorde det klart at dette er enda et nabolag som er der.

Noen nevnte østblokk og det skjønner jeg.

Stå på, dette ser knall ut.

Mvh.
Arne Vegar Pedersen
Johan K.
Litt sent ute.. surr med internettet for tiden. Framtiden er trådløs :)

Uansett, mange takk for kommentarer. Hyggelig at det vekker tanker og gir assosiasjoner. Akkurat det Kurt nevner først var det jeg hadde i tankene med dette bildet. :)
Blokka er, i utgangspunktet ei ganske så trist blokke.

Johan
Hans Jacob H.
Trist og grått er det jo kanskje, men av alle disse vindusfasade bildene dine, er det kanskje dette det hvor jeg kan knytte personen best til bygningen bak. Og da går jo tankene til hvordan menneskene setter sitt preg på innsiden bak en grå og traust fasade...
Sølvi p.
Kjempefint bilde. Utrolig ''rent''.
Arne S.
Som alltid perfekte linjer og bevisst beskjæring. En fryd i seg selv. Motivet er greit, men heller ikke mer. Dersom damen gikk på hendene ville jeg sperret opp øynene. Storforlangende jeg? jA :-)
Fred S.
'Little boxes, on the hillside''.... Tenker på den ( som jeg regner med at noen husker) når jeg ser bildet ditt. En smule depressivt muligens, men damen i bildet vandrer med freidig mot, og personifiserer såpass mye optimisme at jeg ikke behøver å ta en lyserød Fisherman for å lindre et eventuelt anfall av depresjon.

vh fred
Tore Johan V.
Bra serie du har på gang her. Stram komposisjon med en liten oppmerksomhetsklatt (personen). Ikke bare er bildene stilige, men også viktig dokumentasjon av kulturlandskap/arkitektur. Meget bra!

-TV
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu