Dagen for topptur
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2005-09-13 21:05:50
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon D70
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger769
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_154999} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Vegard L.
Flotte formasjoner. Skarpt. Savner også her en person eller annet som kunne sette det hele i perspektiv.
Mvh Vegard
Helene E.
Har også noen andre bilder fra samme område, med mennesker i landskapet. Vi får se etterhvert Vegard. Det er mennesker i dette landskapet også men de er litt vanskelig å se. Det var en slik dag da det var mennesker overalt. Du kan blant annet se 3 stk på vei oppover fjellsida på venstre topp (tydelig spor i snøen). Disse er imidlertid så små at de kan ikke brukes som en målestokk.

Takk for kommentar. Følg med så får vi se hva som kommer senere. Nå er det vel valget som er viktig.

Helene
Steinulf L.
Helt klart et dilemma dette,med mennesker i landskapet. Det er jo det vi ber om hele tiden her på dotten.

Du viser oss imidlertid fjell av slike dimensjoner at menneskene faktisk blir borte. Vet ikke om du har pixler nok til et utsnitt av venstre topp. Uansett et storslagent bilde fra et flott fjellmassiv. Skarpt og fint, klare rene farger.
Torbjørn K.
Dette likte jeg umiddelbart. Majestetiske fjell og komposisjonen gjør seg bra i panoramaformat. Liker blåtonene og de mørke skyggene i fjellet.

Torbjørn
Odd E. k.
Fin skarphet, komposisjon og et bra utsnitt, men det er for stor kontrast og for mye blått i snøen. Bildet er noe undereksponert i skyggepartiene, noe som gir store kontraster mellom de lyse og mørke partiene. En mindre kontrast har sikkert fått frem steinene i fjellmassivet mye bedre og gitt mer liv i bildet.
Jan O Ø.
Hei. Jo da, bildet er for så vidt greit det. Litt hardt lys kanskje. Fint format.
Mvh Jan O.
Johannes V.
Hei, fine fjell og et fint bilde. Jeg er enig med Jan O. at lyset kanskje er litt hardt og kanskje litt mye kontrast. Jeg lurer også på om det ikke er noen flekker på himmelen du kanskje kunne ha fjernet? Jeg syns ikke det er nødvendig med personer for å sette dette i perspektiv, som sagt et flott bilde.

Johannes
Jan Frode A.
Panoramaformatet duger absolutt her.
Liker lyset som gir så fine brytninger i toner og spill i fjellene. Litt hardt i enkelte snøpartier mot høyresiden. Men allikevel, vakkert og med fin blåfarge på himmelen.

mvh Jan Frode
Helene E.
Ser at det er noen mørke partier når jeg går på en annen skjerm. Skal legge ut en ny versjon der jeg letter litt opp. Er egentlig fornøyd med kontrastnivået her, men kanskje det blir bedre med litt mindre. Prøver. Takk for forslaget ihvertfall, og da skal jeg ikke denne gangen komme tilbake til det jeg har sagt før. Det at en ser seg blind på egne bilder og trenger hjelp fra andre for å se de på nytt. Jo nå sa jeg jo det nå også. Takk for hjelpa.

En flott dag var det ihvertfall.

Helene
Helene E.
Lagt ut en ny versjon som er litt lysere. Kanskje noe bedre da en ser mere detaljer i enkelte partier.
Steinulf L.
V#2 er en klar forbedring. Det blir et flott skinn i snø/is skavlen nede til venstre.
Helene E.
Ja, ser også selv forbedringer i V2, Steinulf. Versjon 1 syns jeg imidlertid har en spesiell stemning over seg, med de noe mørkere partiene mot lysere/blå snøpartiene.


Avsluttet .
Nydelige fjellformasjoner. synes bilder klarer seg kjempebra uten noe mennesker eller andre ting. veldig skarpt og fint. liker den blågrå aktitige fargesammensetingen
Hans-Gunnar H.
Vakkre topper;)
Det meste er sagt, likte #1 best!
MVH Hans-Gunnar
Helene E.
Takk til dere siste også. Syns sjøl at mennesker er unødvendig i dette bildet.

Helene
Peter W.
Härliga färger och snyggt ljus i bilden, en lyckad bild på dessa vassa bergstoppar!

Mvh Peter
Frode E.
Mye er sagt, men jeg ble likte (også) dette bildet godt. Spesielt V.1, det er slik det ser ur når man står på toppene med solbriller på. Fomatet var genialt til dette bilde.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu