Kveldsbad
Min mor (og jeg) tar kveldsbad bak moloen på Brattestø - Hvaler.
Liker ringene i vannet veldig godt, men er litt skeptisk til selve solnedgangen som jeg ikke synes jeg har fått godt nok til. Tips mottas med takk.
Bildet inngår i albumet Hvaler -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2005-09-11 00:44:34
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon D70
  • Nikkor 18-70
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger466
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_154754} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Kåre S. P.

Utrolig flott formidling av en kveldsstemning, solid dybdeskarphet, vakkert komponert !

mvh k
Hege J.

Jeg synes du har fått til solnedgangen bra, den ser naturlig og fin ut.
Enig med deg i at ringene i vannet rundt moren din er bra for bildet. Synes også posituren hennes og de fine, kvinnelige formene hennes gjør seg fint i siluett. (Nå blir hun vel glad? ;-))

Fint oppbygd motiv, men det heller litt mot høyre. Det fikser du lett. :-)

Mvh Hege
Elise K.

Takker for kommentarer! :)

Herlanhet. Jeg la akkurat ut kommentar på å et annet bilde om at horisonten måtte rettes opp. Bjelken i ditt eget øye osv...

Hege: Jepp, nå blir mamma glad...;)

Elise :)
Tom Just O.

Veldig fint bilde fra Valer. Rart vi ikke ser flere bilder fra denne vakre delen av landet....
ingebjørg fyrileiv g.

Vakkert..Enig med de andre. Selv kan jeg tilføye at jeg liker svært godt hvordan lyset treffer berget i forgrunnen. Det er der bildet begynner. Veldig bra.

hilsen ingebjørg
Reidar T.

Flott bilde du har fått til her. Personlig synes jeg det er ringene som gjør hele bildet her. Fin plassering av elementene i bildet.
Skal jeg pirke på noe må det være små utbrente partier på himmelen men det gjør ikke så mye her.

RT
Fred S.

Fin stemning, Elise; mamma tar seg ypperlig ut, og lager flotte ringer i vannet... Blålilla toner kan være så mangt, noen fungerer ikke, andre formidler sommerstemninger på en overbevisende måte. Dine blå er uten tvil av sistnevnte sort ! Solnedgangen har du ikke fått til, sier du ? Vel, denne er helt fin for meg, som ikke har sans for solnedgangsbilder. Den er ikke av det ''påtrengende '' slaget, men nøktern og ''beskjeden''. Egentlig hadde det ha vært nok med den; skyene over er en anelse utbrente ( vel, ikke plagsomt mye), dessuten ville et kutt til rett nedenfor skyene gjort stemningen tettere ( i dobbelt forstand).
Det er imidlertid en ting som halter i komposisjonen din; nemlig moloen. Lange moloer kan være spennende elementer i bilder, de bidrar bl.a. til å skape alt fra linjer til dybde. Din molo blir imidlertid feilplassert, der den ligger helt ute i kanten, og skaper vel heller litt ubalanse i bildet. Regner med at du innser det selv hvis du studerer bildet igjen.

vh fred
Steinulf L.

Fin sommerstemning. Et bilde å hente frem i januar. Du kan jo prøve en versjon uten moloen også og se hva du mener fungerer best. Slik som bildet nå fremstår er jo moloen med på å skape en fin innramming. Det finnes sjelden noen fasitsvar. Fint bilde.
Olav E.

Fine farger. Flott med lyset som reflekterer i vatnet. Men det er ringene i vatnet som gjør bilde her. Flott komponert:)

Mvh Olav
Pål Hilmar S.

Mektig solnedgang. Men uten det lillemennesket som bader hadde ikke dette skilt seg ut fra mengden. Med en badende person får du frem hvor små vi er i forhold til naturen, og jeg synes også det er lett å lese både undring og ydmykhet ut i fra komposisjonen din. Ringene på vannet gled perfekt inn. Dette var fine saker.
Elise K.

Tusen takk for kommentarer!! :-)

Fred: Igjen: Tusen takk for god og konstruktiv kommetnar. Jeg er klar over det med moloen... Har tatt flere solnedgangsbilder her, men aldri blitt fornøyd med balansen. Har håpet flere ganger på en båt eller noe til å vekte med til høyre, men den perfekte båt har ennå ikke kommet ved kveldstider...;) Trodde min mor opphevet litt av venstrevekten, men jeg er enig i at det fremdeles tipper. Hvis jeg kapper moloen, så forsvinner noe av ringene og det vil jeg ikke. Nei, jeg får rett og slett prøve å gjøre det bedre neste gang.

Mvh Elise :)
Jan Frode A.

Stemningen og lyset er så absolutt tilstede her.
Der er noe som tiltaler meg spesielt, og det må så absolutt bli det badende mennesket som bryter i vannflata. Ringer og bevegelse tilfører veldig mye.
Lyset og fargetoner er vakre, himmelen som speiler seg og fargelegger sjøen.
Moloen er nevnt, ja det blir litt tungt på den siden.
Horisont? Skjeiv eller ikke skjeiv; det bryr jeg meg lite om her. I dette bildet er ikke horisonten ei vannlinje mot himmelen, men et landskap i bakgrunnen. Sånn sett føler jeg ikke at det er noe som heller; landskapet har sine naturlige former :-)

mvh Jan Frode
Tone A.

Flott kveldsbilde med mora di som badar. Du har fått fram dei ringane som går utover frå mor di med ein flott effekt i dette kveldsbildet. Forma på svaberget og moloen forsterkar ringane sin effekt i bildet, difor må også moloen vera med. Solnedgangen med si spegling i sjøen lyser opp bildet med sine rosa fargetonar. Fine blåtonar i bildet. Flott komposisjon og ei fin kveldsstemning har du formidla med bildet ditt!
:) Tone
Jarl L. B.

Jeg liker så godt sirklene i vannet... Jeg tror faktisk at bildet er rimelig rett som det er - ble ikke bedre etter at du hadde ''rettet det opp''. Flott, deilig sommerstemning.
Nina S.

Tror v1 heller en bagatell til venstre, v2 en bagatell til høyre,
likte dette, ringene i vannet, kveldsstemningen, fargene i solnedgangen, veldig bra.
Mvh Nina
Kamran K.

alt er nevnt, det er ikke noe mer jeg har å si bra jobbet

MVH K.K
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu