Valgkontrollør
Hørte det skulle komme folk fra Georgia for å kontrollere valget her. Slik er min tolkning. Man vet ikke vad de ser og med.
Bildet inngår i albumet Manipulerte - Bilder som er manipulerte.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2005-09-08 21:41:47
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2005-09-08 21:46:51
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2005-09-08 21:52:25
    Versjon #4
Utstyr
  • Sony Ericsson K750i
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger379
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_154476} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Venche J.

Du er i full sving nå Lars-Anders. Jeg måtte virkelig le da jeg leste teksten.

Veldig kreativt. :)

Wenche.
Fred S.

Gjenvisitt, regner jeg med, vi var vel i Georgia. Har russerne ansatt deg som kontrollør ? Synes det ser ut som et litt søvning Mosskull-øye som pryder den fingeren der. Godt valg !

vh fred

Lars-Anders M.

Ja jeg var i Georgia i fjor ved disse tider. Ok att de kommer hit og. Jeg får ikke lov å velge. Er Svensk medborgare. Men Norske som bott i Sverige lika lenge som jeg bott i Norge ksn røsta. Så Sverige er enda mere sjenerøse.
Inger-Lise S.

Originalt, kreativt og sprøtt. V#2 liker jeg veldig godt. Effekten er stilig.Jeg har sansen for v#4 også, men velger altså v#2.Øyet liker jeg ikke..Men sammen med teksten vil jeg si det var passende:)

Inger-Lise
Lars-Anders M.

Takk Inger-Lise.
Odd Tore S.

Hvorfor skulle en valgobservatør fra Georgia ha et øye på høyre tommelfingernegl??
Bildet ditt presenterer et spørsmål som jeg aldri hadde tenkt at skulle dukke opp i hodet mitt.
Hvor burde observatøren hatt øyet for å få et riktig inntrykk av hva som foregikk? Hva burde han ha sett etter? Var det noe å se etter?
Burde han heller hatt ekstra øre i stedet og fulgt partilederutblåsningene? Burde det heller vært et instrument som målte spriket mellom fagre løfter og senere bortforklaringer og mangel på oppfylling?
Er dette og tilhørende politikerforakt trusselen i vårt demokrati mer enn evt. fusk på valgdagen?
Ditt tilsynelatende sprø innfall satte i alle fall i gang en tankerekke her.
Bildet er på en måte typisk deg, kunne kanskje fortjene samme kommentar som det som ikke ble vist i siste nummer av Fotografi.
Odd Tore
Lars-Anders M.

Min tanke var att disse observatører hadde en del skjulte måter å observere oss på. Som det var under deres tid i Sovjetsamveldet.
Ellers har jeg en serie med bilder” Konstiga kroppar”. De er inspirert av En Finsk forfatter med en diktsamling med samme navn. Han heter Hunta Huttinen eller noe slikt. Det er Hasse Alfredsom som presenterte ham for meg en gang. Han hadde blant annet munnen på hodet. Praktisk da man kan sykle og spise ett brødstykke som ligger under hatten samtidig.

Meget bra kommentert, Odd Tore. Takk.
Ronnie S.

Haha......
Hans Jacob H.

Dette hadde vært praktisk! Å ha et øye på neglen, da kunne man se hva man hadde i lommen. I tillegg kunne det vært en liten lyspære på en annen finger. Da hadde det blitt enda bedre!
Lars-Anders M.

Ja ikke sant. Var det ingen valgkontrollør i Palestina når de hadde valg. Nei det var sikkert ingen som turde. Jeg lurer på om det gikk rett for seg.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu