I midten
Bildet inngår i albumet Natur - Naturbilder i forskjellige varianter
Utstyr
  • canon eos 10 d
  • canon macro ef 100 mm 1: 2,8 usm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger395
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_153658} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Odd Børge H.

Jeg synes bildet er direkte nydelig.

Det hadde kanskje vært enda bedre om blomsten hadde vært plassert ''i midten'' som bildets tittel?
Men det er mulig ''det bare er jeg'' som distraheres litt av å må senke blikket istedenfor å ha fokus på bildets midtparti.
Ina W.

lekkert bilde! hadde vært bedre om den skarpe blomsten av plassert midt i bildet, eller enda mer til siden. men jeg liker bildet veldig godt!
Audhild E.

Nydelige høst-farger.
Fin skarphet på hovedblomst.
Hvis du har mere å gå på nede ville jeg ha kuttet litt i
toppen og fått med mere i bunn.
Meget pent bilde.

Mvh-Audhild
Eli B.

Flott komponert, fint at du har fått frem den ene blomsten i forhold til de andre, samtidig som de andre ikke har forsvunnet og beskriver miljøet til blomsten. Veldig bra!
mvh Eli
Nils G.

Virkelig flott bilde. Lekkert og elegant er andre superlativer jeg synes det fortjener. Jeg liker komposisjonen og jeg liker godt den lille dybdeskarpheten som gjør alle de andre blomstene uskarpe. Flott med den diagonale linjeføringen som skaper liv.

Nils
Steinulf L.

Dette var herlig, Monica. Gjennomtenkt bruk av skarphetsplan og vellykket komposisjon. Du tegner og forteller, mer enn en ren avbildning. Dette er bra.
monica p.

Hallo alle sammen og tusen takk for fine komentarer.
Audhild, har masse å gå på, men liker utsnittet akkurat slik det er:o)
Mvh Monica:o)
Tone A.

Nydeleg blomebilde der ein er skarp og dei andre er uskarpe. Miljøet rundt den skarpe, med blomane som står på skrå og strekker seg mot sola. Flott lys spesielt på den skarpe blomen med litt skugge-effekt på. Flotte fargar og fin komposisjon. Bildet har eit mest malerisk uttrykk!
:) Tone
Inge S.

Henger meg på og syns dette var meget pent.

Mvh Inge
Stine J.

Lekkert dette, Monica. Utsnittet syns jeg ikke du skal gjøre noe med, det sitter akkurat som det skal for mine øyne. ;-)

mvh Stine
Elise K.

Lekkert! Virkelig lekkert! Ville ikke forandret utsnittet en millimeter. Synes det er flott! Herlig med en flott farge som det ikke er så ofte man ser.

Mvh Elise Klaveness
Fred S.

Skal jeg først kikke på tulipaner, så vil jeg helst se dem omtrent slik du har presentert dem her, Monica. Ganske så delikat...

vh fred
Tone B.

Utrolig lekkert Monica! Nydelig plassering av fokus og bruk av dybdeskarphet. Herlige fargetoner og et fint utsnitt. Kjempebra rett og slett!

mvh Tone
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu