Støt på Hvaler
Utstyr
  • Nikon D70
  • Nikkor 18-70
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger338
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_152976} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Steinulf L.

Vakkert sensommerlys. Fin dybde i bildet.
Trond H.

Flott stemning og dybde i dette bildet. Får lyst til å ta på meg et par gode sko og traske av gårde. Gjerne med en termos med varm kaffe i sekken (og selvfølgelig et kamera).

Jeg tror bildet ville blitt et hakk bedre (i mine øyne) om du kuttet av noen cm øverst slik at ikke horisonten deler bildet på midten.
Pål Hilmar S.

Liker utsnittet akkurat slik det er. De varme fargetonene gir bildet en flott finnish. At du har såpass mørk toning er også fint her. Et godt og sjelfullt stemningsbildet.
Nils B.

Liker måten du har tatt dette bildet på, men om du hadde jobbet litt i skyggepartiene slik at du fikk mer detaljering i nettopp de så hadde bildet hevet seg enda noen hakk. Om du tar en titt på røslyngen til venstre så gir den deg en god pekepinn på at du med fordel kunne lettet hele bildet noe i mellomtonen.
mvh Nils
Elise K.

Tusen takk for fine kommentarer!! Det setter jeg veldig stor pris på.

Trond: Jeg la ikke merke til at det var så midtstillt, men tror kanskje jeg i tilfelle vil foretrekke å kutte under?

Nils: Nå må jeg ut å finne ut hva mellomtonen betyr... Vet ikke helt hvordan jeg gjør det i photoshop. Så hvis du eller noen kan gi meg et hint, så hadde det vært fint - ellers så finner jeg det ut selv en gang altså. ;-) Det er også litt rart, for bildet virker mye mørkere her på fotosiden enn i PS. Forsøkte å lysne nedre del av bildet med levels, men ble ikke fornøyd (har ikke helt forstått levels i mitt gamle PS 2.0 heller...). Ellers så liker jeg faktisk at bildet er litt sånn for meg stemningsfullt mørkt.

Tusen takk igjen,
Elise
Tone A.

Eit flott bilde med fin stemning. Flott dybde med stien som slyngar seg innover med seinpålane ved sida. Fine fargar spesielt med lyngen som fageklatt blant gras og strå. Også dei stor grantrea dreg blikket innover i bildet mot dei mørke og tunge skyene med det lyse partiet under som gir litt kontrast til det litt mørke i bildet. Stråa med sine linjer gir litt liv til bildet. Eit stemningsfullt bilde! Men eg ville ha kutta det litt øverst for å få meir fokus på landskapet.
:) Tone
Anne-Grethe S.

Dette var eit stemningsfullt bilde. Fargane bærer preg av at høsten faktisk er komen. Flotte litt tunge fargar som passar perfekt til dette bildet.
Eg ville også ha kutta vekk litt oppe for å få meir fokus på landskapet.
Ellers blir eg ikkje heilt enig med meg sjølv om eg ville ha gått litt lenger til høgre før bildet blei tatt eller ikkje. Stien blei litt midtstillt, men som sagt så er eg ikkje sikker. Fint var det uansett.

Mvh
Anne-Grethe
Jan Frode A.

Etpar kuttforslag er (selvfølgelig) kommet ser jeg. Det blir fort slik med såpass midtstilt horisont. Mitt forslag blir: ikke kutt noen verdens ting, hverken oppe eller nede.
Plassering av horisonten enten der eller der, er ofte et vanskelig valg syntes jeg. Midtstilt fungere ofte veldig bra, og det syntes jeg det gjør her. Du mister ikke dybde, og samtidig har både forgrunnen og himmelpartiet såpass viktige elementer at de bør stå som de står.
Stolpene og stien gir en god dybde innover. Fargene å forgrunnen er vakre, litt høstaktige. Flotte tonevarianter mellom grønt, rødt og gyllent. Fin plassering av elementene her, som igjen hviler under såpass høy himmel som der bør være. Himmelen har et lys- og fargespill, samtidig som den blir tyngre og grå oppover. Kutter du noe her, vil du miste mye av helheten i bildet mener da jeg.

Ellers takk for en interessant link vedr. albinoklokka :-)

mvh Jan Frode
Fred S.

Et tiltalende og harmonisk bilde, med sine høstlige strå og like høstlige himmel. Pent komponert, helt ''etter boka'', og noe kutt ser i alle fall ikke jeg noen grunn til gi seg i kast med.

vh fred
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu