Middag
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger500
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_152944} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Bjarne H.

hei. det hadde vært fint med noen komentarer:)
Stein Oleiv B.

kjipe folk her ass.. 132 som har sett på bildet men ingen legger igjenn komentar. styggt. de så ikke helt farlige ut her nei, til og med bjørnene har sine mykesider:D. synd at den bjørnen til høyre er uskrap, men det viser også at de er midt i måltidet. ellers ville jeg prøvd å gjort bjørnene litt, eller hele bilde litt varmere, da ville du hatt ett temmelig bra bilde. jeg skulle gjerne sett litt mer av dammen, emn samme det. Ikke hør for mye på komentarene, prøv å lag din egen stil:)

mvh SOb
Elise K.

Hei!

Tusen takk for kommentar på mitt bilde! Det setter jeg veldig pris på!

Jeg er slettes ingen ekspert og er her inne for å lære. Det regner jeg med at du også er. :) Derfor vil jeg fortelle deg hva som hadde gjort dette bildet bedre i mine øyne.

Her er det brønnen og bjørnene som er motivet. Brønnen er midtstillt og da er det for meg viktig at den er helt midtstillt slik at bildet ikke ''tipper'' i noen retning. Her vil det tilsi ett kutt i høyre side. Fordi brønnen er med som en hovedingrediens vil jeg gjerne se hele brønnen. Jeg synes altså bildet er litt trangt nede. Når man portretterer noe/noen er det viktig - har jeg lært, men det er veldig vanskelig å huske der og da vet jeg - at man ikke får noen linjer som står ''ut'' eller ''opp'', eller hva man skal si, av det man portretterer. Her er altså stammen bak bjørnene et forstyrrende element. Det går an å bruke et verktøy i PS som heter clone til å fjerne slike elementer. Det krever litt trening, men er veldig fint når man begynner å mestre det - ikke at jeg gjør det...;-) Til sist så er det skarpheten. Her virker det som fokuset ligger lenger frem på brønnen. Noen ganger kan man hjelpe litt på dette med å bruke USM (unsharp mask) i PS.

Lykke til med nye fotofangster! :)

Mvh Elise Klaveness
Fred S.

'An apple a day keeps the bears away from the sheep''. Illustrerende bilde, om ikke fra villmarken, så i det minste fra en villmarkspark. Ikke helt skarpt, det bør kanskje slike bilder være, men en fornøyelig situasjon.

vh fred
Jarl L. B.

Fint kapret bilde. Kunne ha vært litt skarpere - kanskje PS kan hjelpe til der, men ellers fin bevegelse i bildet.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu