enda ei flue.... ja
Usikker på utsnittet,
burde at eg ha kutta den til venstre...
burde den vært med i det hele tatt...

Mulig det e litt støy i bakgrunnen på enkelta skjerma da eg ser tendenser på denne flartskjermen
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2005-08-29 15:16:12
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon 10D
  • Sigma 180/3.5
  • Brennvidde180mm
  • Blenderf/4.5
  • Lukker1/320s
  • Filmtypeiso 200
  • Nei
  • AnnetManuell fokus,
    Eksponering. - 1/1
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger259
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_152696} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Tone B.

God kveld Jonny,

Ja, jeg min mening er at du skal kutte den til venstre. Øynene mine blir hoppende mellom disse to nydelige blomstrene og klarer ikke helt å finne roen. Selvom du har et klart fokuspunkt til høyre draes øyet bort mot det lyse igjen. Bortsett fra utsnittet er jo dette et meget lekkert bilde! Flott skarphet og meget detaljrikt. Du nevner støy i bakgrunnen, og jeg ser antydning på min skjerm, men dette er så lite at det ikke er nevneverdig.

I mine øyner; et utsnitt uten blomsten til venstre = meget bra bilde!

mvh Tone
Tanja S.

Er enig med Tone, kutt vekk blomsten til venstre og bildet er perfekt, støyen kan jeg ikke se noe til på min skjerm, så bakgrunnen var også helt hundre, likte den grønne fargen, ga en flott kontrast.
Trude H.

Hei. Flott bilde! Skarpt og fint. Nydelig grønnfarge. Jeg synes det ble et spennende bilde med to blomster. Litt anderledes enn de andre ''insektpåblomstbildene'' vi ser så mange av. Bra jobba.

mvh Trude
Inger Anne Maritsdotter V.

Fint macro, ser støyen godt på min skjerm, er det et utsnitt som er oppskarpet i ps?
Mvh-iav-
Tone A.

Eit fint makrobilde med skarpe detaljar både på insekt og blom. Flott grønfarge som framhevar dei kvite blomane. Eg er enig med Tone Blom når det gjeld fjerning av det andre blomen, bildet vil då få eit rolegare uttrykk. Flott med dei småe gule perlene på støvbærarane. Kva med ein v2 med ein blom?
-Tone-
Torbjørn K.

Etter min mening bør du ikke kutte bort blomsten til venstre. Den gjør bildet ekstra spennende. Bra skarphet på flua og en veldig fin bakgrunn!
Avsluttet .

Meget delikat Jonny.
Jeg synes utsnittet fungerer meget bra. Fargene er delikate og bakgrunnen er rolig og behagelig å se på. Litt støy i øvre del av bildet.

MvhJRH
Roger K.

Hei igjen, Jonny!
Ja sannelig om jeg vet, men noe stemmer ikke helt etter mitt syn. Jeg føler nok at blomsten i venstresiden din kunne vært unnlatt. Da kommer også et annet spørmål opp for meg. Det handler vel om smak av farger og føler den skarpe bakgrunnen ikke er helt med. Ville nok roet den litt ned etter min smak. Ellers er du dyktig på dine små detaljer fra naturen.

Ha fortsatt en fin søndag

Mvh RK
Jonny E.

Hei hei

Takk for kritikk

Eg har no lagt ut V2 kor eg har klona og fiksa litt på bakgrunnen,
eg liker nok bakgrunnen litt bedre på V2, men eg synes no enda
det va ''spenstigare'' med det halve bladet.

Ha en riktig god dag

. JonnyE

Stine J.

Hei Jonny,

Et fint macrobilde. Liker best v1 fordi det blir litt mer spesielt med blomsten til venstre. Fine toner. Litt støy, men ikke sjenerende på min skjerm. Bra! :-)

mvh Stine
Jan Frode A.

Etter å ha veksla fram og tilbake endel ganger, velger jeg meg versjon #1.
Syntes den ekstra blomsten til venstre gir mere liv i bildet. Plasseringen og utsnittet er slik at jeg ikke syntes den forstyrrer/tar bort interessen fra blomsten med flua.
Ellers er bildet teknisk bra; skarpt og fint med gode detaljer også i de hvite kronbladene. Selv nevner du litt støy på bakgrunnen. Joda, jeg aner den, men det er så minimalt syntes jeg at det ikke trekker ned på noen måte.

mvh Jan Frode
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu