jenta i treet
Litt forsinket konfirmasjonsfotografering, men artig lell. Fant denne skeive bjørka som lente seg utover mot sjøen. Vi lempet jenta oppå, og knips så ble det et artig minne.
Bildet inngår i albumet portretter -
Utstyr
  • Canon EOS 300D
  • canon tele 300mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger553
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_152526} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Steinulf L.

Greit bilde. Litt synd med de harde skyggene spesielt over venstre øye. I slike situasjoner bør man bruke blitz.
Nils B.

Heia. Moder natur gjør det ikke enkelt for oss noen ganger. Hardt lys, hvite skjorter, og du følger opp med å sette konfirmanten opp i et tre. Bildet er ok det, men registrerer at du ligger helt på kanten når det gjelder høylys, og skygge. Litt avslørende kant i underkant av treet, men pytt den kan du jo fjærne. Føler også at båten konkurerer med konfirmanten om oppmerksomheten, men samtidig så tilfører den bildet noe. Bra.
mvh Nils
Ina W.

Litt mye lys/skygger som de andre sier. men jeg likte bildet, fin komposisjon, og litt mer spennende komfirmasjonsbilde!
Eli B.

Jeg liker også bildet, men jeg hadde likevel klonet bort båten, den fanger blikket litt for mye. Det er sikkert riktig at det er harde skygger og at blitz hadde vært riktig, men likevel synes jeg jenta kommer godt frem.
mvh Eli
Inger Anne Maritsdotter V.

Dette ble et nydelig konfirmasjonsbilde!

Liker godt utsnittet du har valgt, skarpheten er upåklagelig, fargene er veldig fine( på min skjerm;-) og den duse bakgrunnen med båten tilførte bildet det lille ekstra.
Flott utført!

Mvh Inger Anne
Grethe B.

Takk for kommentarer. Joda, lysforholdene var i vanskeligste laget, og jeg hadde brukt blitz hadde jeg stått nærmere, men jeg brukte tele og da var det ingen vits med min lausye blitz på kameraet. Likte på en måte leken mellom skygger og lys også, selv om det ble litt mørkt over det ene øyet. Spill i lys/skygge kan være både utfordrende og spennende. Men motivet og jenta var det ingenting i vegen med. Selv likte jeg båte som tilførte det lille maritime her..Skal legge ut noen andre av samme jenta. Muligens bedre lys på dem. Men takker for innspill!

mvh
gt
Morten S.

Fin skarphet i bilde og en søt jente i flott nordlandsbunad. Ville kanskje fjernet båten ja.. Litt hard/mye skygge som tidligere nevnt her. Men et utrolig flott konfiramsjonsbilde er det!
Rune L.

Genialt komponert. Strålende klarhet. Både farger og mønster synes optimalt. Ansiktet har et naturlig og varmt uttrykk. Meget bra.

Den lille forbedringen jeg tror kan tilføres her, er en letting av skyggpartiet i ansiktet. Da venstre øye nesten er helt utvisket av mørke (tips: men se bildet på flere skjermer før du evt. gjør noe med det).

Mvh
Rune
Aina T. S. K.

Kjempefint komfirmasjonsbilde. orginalt og bra komposisjon;)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu