Kom deg vekk, småen!
Bildet inngår i albumet Første sesong makrobilder 2005 - Jeg fikk meg makrolinse for første gang i år (2005). Mine første makro bilder er grunnlaget for de neste års serier. Det er viktig å se egen personlig utvikling. Jeg inviterer dere andre på Foto.no med på ferden. Si gjerne hva dere mener. Vi mener kanskje ikke alltid det samme, men det er ok. Jeg er lydhør i alle fall og tåler en støyt!!!
Utstyr
  • canon eos 10 D
  • Canon EOS 100 mm
  • Brennvidde100mm
  • Blenderf/9.5
  • Lukker1/500s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger326
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_152269} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Steinulf L.
Her var det mye aktivitet og mange aktører. Synes for meg som fokus er plassert på blomsten, og ikke primært på et eller begge insekter. Men så absolutt et severdig bilde.
Torbjørn K.
Jeg er noe enig med SL her. Blomsten stjeler litt mye oppmerksomhet fra insektene. Jeg ville konsentrert meg om sommerfuglen. Den har en veldig fin plassering i bildeflata, men er litt uskarp nå. Jeg har prøvd meg litt på å ta bilder av flere insekt i samme bilde, men det er veldig vanskelig å lykkes på grunn av det smale fokusområdet.

Torbjørn
Inger-Lise S.
Et uvanlig btlde av sommerfugl, tatt fra en annerledes vunkel. Det er positivt. Men sommerfuglen ble litt borte foran blomst og bakgrunn. Fine farger.
Macro
er spennende, men også vanskelig..Jeg blir gjerne med på reisen:)

Inger-Lise
Heidi Anita R.
Takk for konstruktiv og god kritikk. Det er vanskelig å ta bilder av insekter. Dette er nok det beste jeg har tatt i sommer. Steinulf, du har nok rett i at fokus har blitt på blomsten (men det var ikke intensjonen). Torbjørn, jeg skal ta meg en tur ut i morgen og fotografere sommerfugler igjen. Du har nok rett, best å få ett insekt godt fokusert.

Inger-Lise, det er bra du er med videre. For vi trenger alle feedback for å ikke stagnere!

Jeg synes også sommerfuglen har en fin plassering i bildet. Tok mange hvor vi ser sommerfuglen rett på - og det funket ikke like bra for meg.

:=)
Jonny E.
Hei hei

Eg synes det e greit med flere innsekter i samme bilde,
men det krever da at det meste klaffer, eg tenker da på
kamerastandpunkt, lysforhold, bakgrunn og plasseringa av skarpheta.

På det her bildet e lyset så sterkt at den lyse blomsten tar mye oppmerksomet, samme sterke lyset e ikke helt heldig for bakgrunnen
som fort blir litt urolig.
Et lavare standpunkt hadde kanskje gjort at de lavaste bladan ikke hadde blitt med i bildet nokka som også villa fremheva innsektan bedre.

Men det viktigaste e jo og ta en masse bilda,
noen vil helt sikkert treffe bra, eg blir vel
godt fornøyd med omtrent 2-3 av 100 opptak.

Ha en god kveld

. JonnyE
Inger-Lise S.
Beklager skrivefeilene!
Klart jeg er med videre! Trives her og det er her jeg lærer mest:)

Inger-Lise:)
Mone S.
Stilig posisjon på disse to, skarpt og flott synes jeg.
Mvh Mone
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu