Fantasy island
Liker det rene og abstrakte i bildet, men er litt usikker på hvilken vei formatet er finest..
Jeg ser for meg bitte små båter på et hav, og et stort fjell.. :) (spesiellt i høyde formatet!)
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2005-08-24 13:31:42
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAbstrakt
  • Lastet opp
  • Visninger400
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_152213} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Tine H.

Versjon 1, kunst! Versjon 2 fjell!strand og vann! Begge versjonene fungerte bra for meg. Artig:) Tine
Inger-Lise S.

Hei! Dette er etter min smak:) Nydelig mønster, lekre blåtoner og fin struktur.
Jeg liker begge versjoner. V#2 er etter min mening mer elegant og stilig, men v#1 inneholder mer av det lekre;) Går for v#2 jeg.

Inger-Lise
Aleksander D.

Dødts stilig! Ser ut som en strand med hav og kule mønster i ''sanden''. Likte begge versjonene, selv om de merkelig nok uttrykker forsjellig!
Dette kunne jeg godt likt og ha på veggen i et moderne hjem :) Flink er du!

mvh Aleksander Dypedokk
Fred S.

Hei Jorunn: Abstrakt i dag ? Det er morsomt å prøve seg nå og da, bare det ikke blir en (u)vane. Dette med abstrakte bilder er ikke, og skal ikke være enkelt. I malerkunsten er det nå engang slik at de alle fleste kjente abstrakte kunstnere har en fortid som ''naturalister'', og de har grundig utdannelse og teoretisk kunnskap før de begynner å abstrahere motivene sine. Her på dot.no har vi lysende eksempler på det motsatte: Forholdsvis talentløse amatørfotografer stikker linsene sine opp i det meste, og kommer opp med bilder som de gjennom finurlige hersketeknikker klarer å markedsføre som kunst. Kunnskapsløsheten deres ser en tydelig på at et bilde som legges ut en dag kan være direkte håpløst, mens det neste bildet kan være svært så dekorativt.
Men som sagt; det er morsomt å prøve, de fleste av oss gjør det nå og da, for dette krever ikke hverken særlig stor teknisk innsikt eller estetisk sans. Derfor blir dottens ''abstraksjoner'' litt for billige for meg.

Det var generelle betraktninger, nå til bildet ditt. ''Motivmessig'' blir det hverken verre eller bedre enn andre av dottens abstrakte bilder; det du har bommet litt på er selve fargen; dessuten blir det store, hvite feltet for dominerende her, og bildet kan med fordel beskjæres litt nede. Se på et annet bilde som er lagt ut i dag, tror jenta het Mone... Hun har truffet den blåfargen som ''går hjem'' hos de fleste; og det er ingen tvil om at blått er populært her. Har selv (mis)brukt den fargen ganske mye, og innrømmer gjerne at jeg også har en del ''billige'' blåbilder på samvittigheten.
Og for sikkerhets skyld: ditt bilde ER ikke ''billig''; du er for ny og ung til at du enda har blitt kynisk nok til å utnytte det som er ''gangbart'' på denne siten. Kom gjerne med flere slike bilder; de kan være i det minste dekorative, men ikke tro alt du ser og leser her på foto.no , og sats i første rekke på å utvikle deg på ''tradisjonelle'' motiver. De bildene du har lagt ut før tyder på at du ikke behøver å ty til slike lettvinte løsninger som mange av de ''abstrakte'' bildene vi ser her faktisk er.

vh fred
Thomas M.

Hei!
Spesielt og fint bilde du har
Ikke helt min greie, men skjønner hva du mener! Abstrakt er kult sånn sett ;)
Flotte blåtoner var det hvertfall!

ps: husk å logge ut fra aleks sin konto før du skriver kommentarer med ''mvh Jorunn Eidal'' på ;)
Jorunn E.

Takk for kommentarer!
Fred: Synes ikke blåfargen er for ''uekte'', den kunne kanskje vært litt bedre ja.. Har jobbet en del med abstrakte bilder som billedkunst, vanskelig ja.. ihvertfall som foto! Men, dette bilde bare dukket opp og jeg la det ut for å høre hva dere syns!
Thomas: vi har brukt samma data, så da er det lett og glemme det bort! hehe..
Rune L.

Enig med Tine Holm.

V1:
Er abstrakt, men kunne vært enda mer abstrakt. Ser litt for mye ut som et liggende bilde. Det som fungerer der er plasseringen av de vertikale killene mellom, samt strukturene i, elementene. Selve fargen liker jeg som den er.

V2:
Ser mer ut som et spesialbehandlet fotografi. Ser enten ut som sjø, sand og leire eller som sjø, strand og berg. Jeg velger å tro at dette er et nærbilde, tatt i fjæra, av sjø, sand og leire.

Mvh
Rune
Anne Grethe L.

Her foretrekker jeg v2. Får liksom mer ut av øverste del av bildet. Der fins det jo både dyr og personer :)
Vegard Bergom L.

likte bildet, prøver å få til en del abstrakt selv, men nå har Fred Strømme skremt meg litt... kanskje bildet er litt 'tungt' til høyre med fjellene der... og veldig lite som skjer på venstre side.... kult bilde uansett!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu