Solnedgang over Kristiansten Festning
Noen kvelder er som denne.. du ser ut av vinduet, og noe rosa lyser mot deg. Hele himmelen er rosa! Du griper fatt i kameraet, og løper ut på gaten. Der forter du deg og knipser noen bilder før den magiske stemningen forsvinner.
Dette var en slik kveld. Jeg synes bildet fanget stemningen godt, og at fargene ble gode.
Utstyr
  • Olympus C-750 UZ
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNattbilder
  • Lastet opp
  • Visninger355
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_152136} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Erik Joh. G.

Solnedgang over Fredriksten Festning - hvor i all verden er bildet tatt fra og hvor er festningen? Synes heller ikke signaturen på bildet ser ut som om det står Hilde Haugen. Ellers kan jeg forstå at du løp etter kameraet og resultatet ble ''smukt'' som en danske ville sakt det.
Mvh - erik
Hilde H.

Hehe, jeg vet, det står ikke Hilde Haugen, det står ''Romanara'', nicket jeg bruker på nettet. Jeg la bildet til i et annet forum, og tenkte ikke på å fjerne signaturen før jeg la det ut her. Da jeg oppdaget det, synes jeg det var dumt å legge ut en helt ny versjon bare for å få fjernet signaturen.. men det er mitt bilde, ja!

Fredriksten Festning ligger i Trondheim by. Og takk for kommentaren! :)
Erik Joh. G.

Hei ''Romanara'' - artig navn. Etter å ha vært utallige ganger på Fredriksten Festning og er rimelig godt kjent i Halden, kunne jeg ikke få motivet til å stemme med mine lokalkunnskaper. Derfor spørsmålet. Når du svarer at Fredriksten Festning ligger i Trondheim by, lurer jeg enda mere. Etter å ha vært inne på internett over Trondheim, finner jeg en festning som heter Kristiansten og etter bildet av den å dømme, er det en bygning som ligner mye på den på ditt bilde. Kan det tenkes at din venn Fredrik i virkeligheten er Kristian?
Mvh - erik
Hilde H.

Ups! Ja, dette sier jo sitt om mine lokalkunnskaper! Du har så rett...
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu