Ned fra Mont Blanc
Utstyr
  • Nikon D70
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger379
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_151945} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Inger-Lise S.
Et mektig og flott bilde. Fine linjer. Tankevekkende hvor lite mennesket er i naturen...Fine linjer og buer. Lekker lys og skygge i bildet.Meget bra bilde:)

Inger-Lise
Steinulf L.
Fine flater og former. Klare og rene4 farger. De små menneskene gir dimensjon til bildet. Bra dette også, omenn ikke like spektakulært som de to øvrige.
Helene E.
Takk for kommentarer.

Var inne på tanken om en kraftig beskjæring i øvre kant og nærmest ta vekk fjellet. Syns kanskje det forstyrrer litt og bildet hadde blitt enda enklere. Men jeg vet ikke. Syns også himmelen er litt mørk men er ikke flink nok i Photoshop ennå til å få gjort det. Noen som kan si litt om det?

Hilsen Helene

Jan-Eilert P.
Nok et spennende bilde i samme sjanger som forrige. Bra også denne gangen. Forstår i grunn ikke hvorfor du vil endre himmel og fjellet i bakgrunn.

JEP
Jan O Ø.
Hei. Der skulle vi ha vøri Karl. Mektig landskap. Menneskene er med å gir et inntrykk av størrelse. Snøfjellet nærmest gir en flott linje i bildet. Bra.
Mvh Jan O.
Helene E.
Takk for kommentarer.

Målet med å beskjære bildet i stor grad var å gi et enklere bilde, og dermed et helt annerledes bilde. Er imidlertid rimelig fornøyd med bildet, med unntak av at bakgrunnen er noe mørk. Store kontraster mellom lys snø og mørkere flater spesielt i fjellet ga problem med å få til en bra eksponering.

Helene
Kjell G.
Små mennesker i stor natur. Det får du formidlet meget bra her.
Og komposisjonen er også meget bra.

mvh kjellg
Hans-Gunnar H.
Hei Helene!
Jeg synes du kan la det være som det er....hvis du vil lysne himmelen bruk lasso tool og følg snø/fjell kanten, sett på feather 15 pix og bruk levels eller andre egnede vertøy til lysning

MVH Hans-Gunnar
Odd Tore S.
Mektig motiv, bra komp, og farger i beste Kodachrome stil.
Jeg synes ikke at du skal gjøre noe som helst med dette bildet, som dias hadde det vært en sikker vinner etter mine erfaringer.
Odd Tore
Helene E.
Hei
Takk for kommentarer og takk for råd ang lysning av himmelen, Hans Gunnar. Lar det være slik tenker jeg.

Hilsen Helene
Judit W.
This photo is fantastic. The dark-blue sky, the snow-covered mountain and the groups of people – all these are amazing. I am impressed by the courage/affection/resolution of your alpinism. Good luck to your next challenges!

Judit :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu