Trommenattkjern
Kveldstemning...
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger394
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_151779} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Inger-Lise S.

Et meget vakkert bilde! Nydelige farger og fint lys. Blankt og fint vann.
Ørlite støy på himmelen, men nydelig er det:)

Inger-Lise
Rune L.

Meget bra kveldsstemning. Liker lyset som reflekteres i sjøen, bra farge på det. Ellers er lyseste delen av himmelen litt utbrent. Samt at det er litt korn og støy i skydekket (noe som er spesielt vanskelig å unngå ved bruk av kompaktkameraer i svakt lys). Pent.

Mvh
Rune
Fred S.

Pent og stemningsfullt; men du kan med fordel stramme inn litt her og der: Grasset i forgrunnen kan du fjerne en cm av ( og spander gjerne en tynn ramme ( ikke svart); slik at nederste del av bildet ikke glir over i det som ligger utenfor bildet). Videre ville jeg ha kuttet oppe; helt ned til den mørkeste delen av skylaget, faktisk, og jeg ville muligens ha fjernet den lyse biten av himmelen rett av landskapet til venstre. Men litt i tvil om den; det er tross alt den lysningen som er ''alibi'' for refleksene i vannet. ( og de er fine, sammen med stråene skaper den en ''trolsk'' stemning.
Støy er nevnt, men den er ikke plagsom her. ( Og glem det jeg sa om ''lysningen; den bør beholdes)

vh fred
Sindre H.

Dette likte jeg! Har sans for naturbilder, ikke minst med vann. Skyformasjonen og utsnittet likte jeg spesielt godt, og lyset som reflekteres i vannet. Vakkert!
Thomas M.

Hei Jorunn! =) Hvordan går det?
Fint motiv du har greid å fange her, men litt synd med den kornete himmelen..
Også likte jeg lyset, det var skikkelig tøft!! Og ikke minst speilingene.
Bra at du også har hatt med stråene som hever bilde veldig ;)


mvh thomas mørch
Stine Merete F.

Hei! Vakkert dette her, enig i alt positivt som er sagt. Liker ikke helt den lyse flekken på himmelen over trærne til venstre, ville kanskje vurdert å kutte litt der.
Mvh Stine
Anne Grethe L.

Dette var bra! Kutter du i venstre bildekant, så forringer ikke det stemningen. Men jeg er usikker på om det er nødvendig. Kanskje bare for høyden på selve bildet, littt mere avlangt. Jeg synes heller ikke at støyen er plagsom her. Gjorde seg med hvit ramme. Flott tjern :)
Vegard Bergom L.

hmm, meget bra bilde! kommer ikke på så mye som ikke allerede er sagt... satser på at du har fått det med deg! Liker spesielt godt den kullsorte skogen i bakgrunnen som gir en flott naturlig ramme til fargene i vannet! Søkket i skogen, lyset som går over hele bildet fra topp til bunn gjør at øynene automatisk dras over hele bildet og gjør at jeg brukte litt tid for bare å se! bra bilde!!!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu