MALMØYA 2005
Utstyr
  • 1Ds II
  • 50 mm 1,0
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger1850
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_151711} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Rune Andre N.
Idyllisk flott lyssetting og velkomponert, men litt lite detaljer i skyggen.
Tom Just O.
Jeg glemte å ta med at bildet er tatt på full blender, dvs. 1,0 - derav vignetteringen og et tynt dybdeskarphetsområde. Eksponeringstiden var 1/25 - absolutt lengste eksoneringstid som er praktisk mulig håndholdt, og på 400ASA. Dvs. jeg støttet albuene på rekkverket på brua mellom Ormøya og Malmøya (to små øyer i Bunnefjorden utenfor Oslo), men bildet ble likevel ikke skarpt nok for store forstørrelser.
Eirik H.
Dette var rotete og lite givande. Det er vansekelg å forstå kva som er motivet her.
Avsluttet .
Et bilde jeg finner uinteressant. Rotete komposisjon. Forstår heller ikke hva som er motivet. Hva er det du vil fortelle med bildet?
Hvis bildet ikke ble skarpt nok, hvorfor brukte du ikke stativ?
Dette bildet er etter min mening så dårlig at jeg mistenker deg i å drive gjøn med oss..
MVH JOO
Christian K.
Mange detaljer, og øyet faller liksom ikke helt til ro. Men fin og varm stemning ved den opplyse bygningen. Tenkte Italia med en gang jeg så bildet. Stilig med lysstyrke 1 blank på en 50mm. Skulle gjerne hatt en slik!
Even Andreas R.
uinteressant bilde, og dårlig teknisk..
Beklager, men jeg må støtte meg litt på kommentaren til Jan Ottar Olufsen - Du kan vel mye bedre enn det her??

hvorfor du ikke har brukt stativ er også et spørsmål jeg stiller. hva angår ''Absplutt lengste eksponeringstid med håndholdt kamera'' kan diskuteres...
bilde nr. 123048 dette bildet ble tatt håndholdt, uten noen støtte, ingen motion blur der det ikke skal - ikke en gang på store eksemplarer: 70mm, 1/25. Regner med å kunne gått opp en del mer på lukkeren =)

mvh.
Even Knudsen
Even Andreas R.
Tillegg: Bildet har en viss stemning som lot meg savne sommeren inderlig, kommentaren ovenfor er basert på hva jeg har sett av deg tidligere...
Marius Nergård P.
Enkelt og pent. Hverken mer eller mindre. Er hverken negativ eller overveldende positiv, men pent er det... Bor for tida på Ormøya, i kråkeslottet rett opp til høyre for motivet ditt. Kikker ned på landhandelen hver morgen. Et koselig sted, som jeg synes du har klart å skildre godt.

Marius
Ole Martin H.
En flott stemning, men noe uryddig motiv. Nettopp det tekniske bli et poeng i seg selv her, kan det virke som. En 50mm med bl. 1,0 er jo et supert instrument, men det er også et tungt et. En 50mm bl. 1,8 veier 855 gram mindre og ville gitt et skarpt, mer dybdeskarpt og (bortimot) vignetteringsfritt resultat på bl. 8...og på 855 gram med stativ (selvfølgelig helst 3855 gram med stativ, men alle monner drar). Blend ned et par hakk neste gang, hold kameraet fastere mot rekkverket og ta flere eksponeringer. Det går utmerket godt an å få skarpe eksponeringer på lengre lukkertider enn 1/25 med ''rekkverkholdt'' kamera.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu