Konfirmant
Dette er konfbildet av min datter, jeg er ''nesten''alene om å like det og ønsker derfor og høre deres mening om bildet...
Synes selv bildet er kult, et litt anderledes utsnitt og komp enn hva man tenker som konf bilde
Utstyr
  • Canon D60
  • Sigma 15-30mm
  • Brennvidde30mm
  • Blenderf/4.5
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger570
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_151499} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Jonn M.

Hei Wenche,
Det er endel problemer her:
1. Ut-av-fokus stener til venstre tar opp mer enn halve bildet, og er lysere enn modellen.
2. Et vidvinkelobjektiv er sjelden egnet til å ta flatterende bilder; skuldern virker litt for stor.
3. Belysningen i ansiktet får henne til å se mye eldre ut enn hun vel er, og farvemetningen hjelper ikke heller. Linjer under øynene bør nok dempes/fjernes.
4. Skulderen er lysere enn ansiktet, og stjeler for mye oppmerksomhet.
5. Ansiktet er for mørkt, det hvite i øynene, og tennene burde være hvitere.

Så, sett igang i PS, fiks opp, - og gjør konfirmant og andre glade!
Bildet ditt har alt du trenger.
shonny




Camilla S.

Heisann

Jeg synes bildet ditt var kjempe flott! Jenten sprer glede, fint ansiktsutrykk.
Det som jeg ville fikset på, er venstre side av bildet som består av ingen fokus, dette ville jeg beskjært bort. Det forstyrrer helheten i bildet.

Ellers flotte farger av en nydelig jente.

-Camilla
Endre O.

Jeg synes det er et pent bilde, og synes uansett det er bedre enn de tradisjonelle rett-opp-og-ned-bildene. Personlig tror jeg jeg ville hatt jenta til venstre i bildet, med luft til høyre - istedetfor motsatt. Hadde også vært fint med mere lys på ansiktet. Men du skal ha pluss for å stilt henne opp mot en mur og for at bildet er tatt fra siden med ansiktet vendt mot kameraet, istedetfor rett forfra.
Fred S.

Hei Wenche: Er enig med John M. ang de to første punktene; den uskarpe muren er et forstyrrende drawback, og vidvinkel er ikke å foretrekke til portretter. Er likevel i tvil om 30mm i digital sammenheng er å regne som vidvinkel; tror det tilsvarer 45-50 mm analogt.. (korriger meg en eller annen hvis jeg tar feil) En vidvinkel ville heller ikke gi denne uskarpheten; tror jeg... (men ser at blenderåpningen er stor, det virker motsatt)

Nok om det. Jenta er fin og blid hun, og det med skulder, øyne og tenner er ikke jeg i stand til å se. Men om muren er den beste settingen er jeg ikke helt overbevist om, og jeg håper du også tok bilder av konfirmanten i helfigur, sikker på hun er stilig i det jeg tror må være en hvit kjole.
En ting til: Litt ''trangt'' mellom hode og øverste billedkant.

vh fred
Wenche S.

Hei Fred, stemmer det du sier om objektiv...du ganger opp med 1,6 for å få riktig mm diditalt...så 30mm på digital kamera tilsvarer 48 mm på analogt kamera.
Grunnen til valg av det objektiver er at tele objektivet mitt faktisk ble stjålet i kirken under konfirmasjonen. Ellers er det jo 135mm som anses som ''perfekt portrett objektiv.


Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu