Lindesnes fyr
Det er første gang jeg besøker Lindesnes, Norges sydspiss. Norsk fyrhistorie har så smått begynt å interessere meg da jeg finner det interessant og litt mystisk, samt en viktig del av kysthistorien.
Bildet inngår i albumet Norskekysten - Fraksjoner av Kyst-Norge.
Utstyr
  • Canon EOS 350D
  • Tamron AF 28-300mm f/3.5-6.3 XR
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger439
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_151042} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Camilla S.

Dette likte jeg svært godt, du har tydelig klart å fremheve alle de røde partiene. Kjempe artig, fint utsnitt og bra skarphet.
Synes rammen er litt dominerende, men ellers flott motiv.

-Camilla
Avsluttet .

Stilig bilde! Bra skarphet og klare farger. Synes også det var en kjempebra ramme! Veldig bra!
Nichlas K.

Uff..alt det positive er jo sagt, vel..får bare slenge meg på jeg da.. Kred for ramma.
Fredrik V.

Takk for kommentarer. Personlig synes jeg at jeg var heldig med himmelen, at den ble såpass lys uten at det gikk utover fyrtårnet.
Tone A.

Eit flott bilde som er god komponert og skarpt. Fin ramme som framhevar alt det kvite og røde i bildet. Mange runde former her og andre linjer. Du har fått med mange detaljer spesielt dei kvite og elegante bære-elementa? som held oppe den runde verandaen, dei var romantiske i uttrykket. Utruleg så heldig du var med himmelen, som står i stil med alt det kvite og røde! Flott komponert og eit fint utsnitt.
-Tone-
Kristoffer L.

Fint perspektiv her, og bra valg av utsnitt. Skarp tegning, og fine farger og kontraster. Kanskje har selve tårnet - og himmelen - blitt litt i hviteste laget? Likevel fungerer det godt, og bildet har blitt en fin dokumentasjon av dette fine fyrtårnet.

Etter min smak ble ramma vel kraftig, spesielt ettersom så mye av bildet er hvitt. Jeg tror jeg heller ville samlet bildet med en hårtynn, sort ramme. ;-)

- Kristoffer
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu