Bildet inngår i albumet Ovenfra -
Utstyr
  • Canon EOS 300D
  • Canon EF-S 18-55 mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger368
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_150591} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Inger Anne Maritsdotter V.
Eg må sei at du er svært kreativ i dine motivvalg.

Spennende og interessant kameravinkel, og naturligvis annerledes.
Eg likte det.

Inger Anne
Hans Jacob H.
Det er nok ikke av dine beste ovenfra bilder etter mitt skjønn. Store kontraster mellom skygge og høylys i gulvet og kraftig mønster også, gjør at personen forsvinner litt vel mye her synes jeg.
Men ellers er det en god komposisjon med personen fint plassert i bildeflaten, og tatt i nøyaktig rett øyeblikk. :-)
Inger Anne Maritsdotter V.
Et lite tillegg; men støtter meg til H.J.H. sin kommentar ang. komposisjon, skygger, lys og kontraster.
-Inger Anne-
Knut L.
Hei Johan.

God og kreativ idé med interessant prosjekt i denne serien.

Man ønsker jo ikke alltid ro i bakgrunnen på et bilde, så her har du i så fall valgt det rette gulvet. Som nevnt er det store kontraster både i mønster og lys-/skyggepartier. Som s/h-versjon blir det heller livat og mer rot enn ro.

Dette gjør at bakgrunnen tar knekken på det velplaserte fokuspunktet - den sittende personen. Det hjelper å se bildet i fullskjermmodus, men det blir heller litt urolig denne gangen. Synes jeg.

mvh
Knut
Nina S.
Det at det er litt vanskelig å få øye på motiv og person er det som gjør bildet spennende, personen går nesten i ett med steinhellene. Tatt i rett øyeblikk hvor skyggen faller i det lyse, opplyste? området.
Mvh Nina.
Tone B.
Her har du trykket på avtrekkeren i riktig øyeblikk og fått den spaserende personen fint i lyset noe som gjør at dette blir et fint fokuspunkt i bildet. Personen er også fint plassert i flaten, så komposisjonen sitter. Som de andre også er inne på ble bildet heller litt urolig pga gulvet, og jeg deler også den oppfatningen. Bildet har sine kvaliteter, men ikke det beste i denne serien din som er virkelig spennende!

mvh Tone
Egil E.
Synes dette var riktig bra, fint med bilder som tåler å sees på litt før alt faller på plass.
Torbjørn K.
Passe abstrakt som gjør seg i s/h, men jeg synes ikke du lykkes helt her. Litt usikker på hvorfor, men jeg tror ikke personen kommer tydelig nok frem.
Stine J.
Spennende mønster i bildet. Personen er litt vanskelig å få øye på, men det var gjerne meningen din? Det skarpe lyset rett på personen og skyggen gjør brytningen mot mønsteret i flisene litt underlig. Hmm.... Ikke helt sikker her, men det er absolutt et bilde som kan studeres lenge og da er vel gjerne målet oppnådd?

mvh Stine
Kristoffer L.
Det tok litt tid før jeg skjønte hva dette var. Men det begynner du nok nå å bli vant til fra min side. ;-)

Trodde først det var en slags vegg med ''noe'' på, men aha...

Det er et krevende bilde. Golvet kamuflerer nesten personen. Det er vanskelig å vite hva som er opp og ned, fram og tilbake. Kanskje var det dette du ønsket her? Skulle du ønske å gjøre noe mer/annet ut av det, tror jeg likevel at det går an å tonebehandle det slik at det beholder (eller forsterker) sitt særpreg, samtidig som personen kommer enda bedre fram...

Bildet passer forresten fint inn i serien din. ;-)

- Kristoffer
Jan Frode A.
Det er alltid spennende å åpne nye bilder ifra deg, du har noen kreative serier med mange flotte bilder. Så også her egentlig, der personen er på vei innover og med sidelyset som kaster en skygge på personens høyreside. Denne skyggen blir som en ekstra dekorasjon på marmorgulvet.
Et velvalgt øyeblikk for fotografering som alltid ifra deg. Bildet trenger tid, og jeg kan nok si meg litt enig ang. at personen kan synes å drukne i omgivelsene. Her kan det lett bli til at øynene vandrer flakkende rundt i en slags opplevelsesreise på det spesielle gulvet.

mvh Jan Frode
Merethe W.
Spennende bilde. Det lyse området rundt personen er viktig; uten det ville personen gått for mye i ett med gulvet. Liker perspektivet.
Johan K.
Mange takk for kommentarer. Ser det er ulike meninger om bildet, og det er jo forsåvidt bra :)

Har hatt bildet ei stund, og synes det funker bra etter å ha sett på det gjentatte ganger.
Det var det opplyste området som gjorde at jeg stoppet opp ved dette motivet. Tror det kom av en refleksjon fra noe blankt oppi taket, om jeg husker rett.

Johan
Arne S.
Jeg ser hva du ser, men synes ikke du er helt i mål med dette. Litt rotete og manglende fokus på et ''motiv''. Det lyse feltet og skyggen er ikke nok til å redde bildet. Likevel gode tendenser.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu